2777
2789

بگین چکار کردین چه حسی داشتین چه اتفاقایی افتاد چه حالی بودین؟ به چی فک میکردین؟ 

دعای ندیه خوندین؟ خابیدین؟ پول شماردین؟🤣🤣🤣

عنوان برای جذب مخاطبه لطفا رعایت کنین♥️♥️🙃

کاربری دست دونفره🦋🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میترکی میفهمی چ حسی داشتیم😂

اسکولی؟ من دارم میگم چه حسی داشتین عنوانم برا جذب مخاطب بود معمولا خاطرات خنده دار زیادن گفتم بگن بگیم بخندیم 

چقد بی جنبه و رو مخیی اه 

من تاپیکای زیادی زدم یه تاپیک ترسناک زدم نیم میلیون بازدید خورد کلیم ترسیدیم خودم ترکوندمش 

ادم بیجنبه ی رو مخ حال بهم زن😵‍💫😵‍💫من سه تا کاربری دارم خداروشکر

کاربری دست دونفره🦋🌸

مهمونا رفتن و ما هم رفتیم رو عملیات حس خاصی نداشتم اولین بارمون نبود ک 😂 یه کوچولو درد داشتم فقط

🤣♥️خیلیا چون قبلا اینکارو کردن میخابن

کاربری دست دونفره🦋🌸

عروسی نکردم هنوز . ولی  یه شیش ماه بعد از عقد یه مراسم گرفته بودیم تو تالار چون مراسم عقد به اون صورت نداشتیم .

شبش تا ساعت ۱ یه جعبه شیرینی که یه هفت هشت تاییش اضاف اومده بود با دوتا نوشابه برداشتیم بردیم تو ماشین میخوردیم و دور دور.

بعدم رفتیم خونه پدر شوهرم  اضافه غذاها رو برده بودن اونجا همون شب شام مراسم رو ریختیم تو بشقاب دوباره خوردیم  و با شکم پر غش کردیم تا صبح . صبحم که  بلند شدیم باید لباس عروس رو تحویل میدادیم من یادم افتاد تو ارایشگاه که لباسمو عوض کرده بودم شالم رو اشتباهی تو کیف مادرم گزاشتم و شال نداشتم شوهرمم رفت روسری مشکی مادرشوهرمو پیدا کرد اورد گزاشتم سرم با اون رفتیم لباسو تحویل دادیمو بعدم منو برد خونه مامانم. (مادرشوهرم فوت شده)

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

سگ گازت گرفته؟

واقعا این میزارن از جاهلیت زنای ایرانی رو درک نمیکنم ایشالا خدا شفاتون بده 

ایشالا ک شفا پیدا میکنی فداتشم  من کاربریم شناخته شدس خداروشکر 

کاربری دست دونفره🦋🌸