2777
2789
عنوان

خاطرات شب اول عروسیتونو بیایین تعریف کنین🙈🙈❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 35 پست
واقعا این میزارن از جاهلیت زنای ایرانی رو درک نمیکنم ایشالا خدا شفاتون بده ایشالا ک شفا پیدا میکنی ف ...

این بنده خدا فقد یه جمله گف تو چقد بهش توهین کردی

بنظرم صدر اول این زنایی  ک میگی خود تویی آدم درست نیست ب کسی ک یه جمله محض شوخی  گفته انقد بی احترامی کنه

در جست و جوی راهکار برای ریزش مو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سگ گازت گرفته؟

این میزان از حقارت و نبود ازادیذهنیت منو ناراحت میکنه دلم واست میسوزه بخاطر ذهن بسته و تفکرات خفقانی ک خب  تفکرت مال ۲۰ سال پبشه دلم واست سوخت

عزیزم ولش کن ب نظرم تاپیک جالبی میشه اگ پر بازدید شه 🥰 خیلیم باحاله

دقیقا گفتم بخندیم یکم چون خیلیا خاطرات باحال دارن ازون شب چون همش ک اونکارا نیست ..... خیلیا اصن انجام نمیدن چون از خستگی بیهوش میشن

این بنده خدا فقد یه جمله گف تو چقد بهش توهین کردیبنظرم صدر اول این زنایی ک میگی خود تویی آدم درست ن ...

محض شوخیییی؟ محضض شوخیی؟😂😂😂دیگ کل کاربرای سایت میدونن منظور ابن منحرف چی بوده

دقیقا گفتم بخندیم یکم چون خیلیا خاطرات باحال دارن ازون شب چون همش ک اونکارا نیست ..... خیلیا اصن انج ...

ب نظرم اینجور تاپیکا و یادآوری خاطره های شیرین خیلی خوبه 😍 

اون تاپیک پر بازدیده بود ک میگفت تو نامزدی چ کارهایی کردین 

من وقتی کامنتارو میخوندم و ب دوران نامزدی خودم و شوهرم فکر میکردم تا چند روز حس میکردم علاقه م ب شوهرم بیشتر شده و بیشتر از همیشه دوسش دارم چون اون تاپیک منو یاد خاطره های خوبم انداخت الانم با تاپیکت یاد اوایل عروسیم افتادم خیلی خوب بود 

البته الانم خوبه خداروشکر 

بچه تویی عزیزم بری تاپیکامو بخونی میبینی ک ۲۴ سالمه کوچولو توام وکیل مدافشی یا اک دومشی؟

من اصلا نمیدونم طرف کی بود  😂😂لطفا رو من‌دیگ ریپ‌نزن از جای دیگ دلت پره سر این و اون خالی نکن سگ هار

در جست و جوی راهکار برای ریزش مو 
ب نظرم اینجور تاپیکا و یادآوری خاطره های شیرین خیلی خوبه 😍 اون تاپیک پر بازدیده بود ک میگفت تو نامز ...

الهیی عزیزم ایجانننن خوشحالم ک حس خوبی برات داشته 

منم واقعا حس خوبی میگیرم از کامنتا یادمه چنین تاپیکی ینفر زده بود همه توش خاطرات خنده دار گفته بودن کلی خندیدمو عشق کردم حیف یسری بیجنبه خرابش میکنن😅♥️