2777
2789

بگین چکار کردین چه حسی داشتین چه اتفاقایی افتاد چه حالی بودین؟ به چی فک میکردین؟ 

دعای ندیه خوندین؟ خابیدین؟ پول شماردین؟🤣🤣🤣

عنوان برای جذب مخاطبه لطفا رعایت کنین♥️♥️🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان میترکی میفهمی چ حسی داشتیم😂

اسکولی؟ من دارم میگم چه حسی داشتین عنوانم برا جذب مخاطب بود معمولا خاطرات خنده دار زیادن گفتم بگن بگیم بخندیم 

چقد بی جنبه و رو مخیی اه 

من تاپیکای زیادی زدم یه تاپیک ترسناک زدم نیم میلیون بازدید خورد کلیم ترسیدیم خودم ترکوندمش 

ادم بیجنبه ی رو مخ حال بهم زن😵‍💫😵‍💫من سه تا کاربری دارم خداروشکر

عروسی نکردم هنوز . ولی  یه شیش ماه بعد از عقد یه مراسم گرفته بودیم تو تالار چون مراسم عقد به اون صورت نداشتیم .

شبش تا ساعت ۱ یه جعبه شیرینی که یه هفت هشت تاییش اضاف اومده بود با دوتا نوشابه برداشتیم بردیم تو ماشین میخوردیم و دور دور.

بعدم رفتیم خونه پدر شوهرم  اضافه غذاها رو برده بودن اونجا همون شب شام مراسم رو ریختیم تو بشقاب دوباره خوردیم  و با شکم پر غش کردیم تا صبح . صبحم که  بلند شدیم باید لباس عروس رو تحویل میدادیم من یادم افتاد تو ارایشگاه که لباسمو عوض کرده بودم شالم رو اشتباهی تو کیف مادرم گزاشتم و شال نداشتم شوهرمم رفت روسری مشکی مادرشوهرمو پیدا کرد اورد گزاشتم سرم با اون رفتیم لباسو تحویل دادیمو بعدم منو برد خونه مامانم. (مادرشوهرم فوت شده)

...🥀🍂

سگ گازت گرفته؟

واقعا این میزارن از جاهلیت زنای ایرانی رو درک نمیکنم ایشالا خدا شفاتون بده 

ایشالا ک شفا پیدا میکنی فداتشم  من کاربریم شناخته شدس خداروشکر