2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا معین زد اومید برنامه ی اگر اشتباه نکنم علی ضیا گفت  من تو گاد فادر تقلب کردم  اگر اشتباه نکنم گفت همه این کارو میکردن اگر انجام نمیدادی خنگ بودی به همچین چیزی  مافیا جدید رو نمیدونم اصلا نگاه نمی‌کنم اون رو زودیاک خوبه

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

افشاری و بهار مست و فاطیما رو میگفتننمیدونممن برگام میریزه یهو پا میشن بین اونهمه مشکوک یه مافیاروکه ...

الانم دارم میبینم 

آهنگی الکی ولی درست دست گذاشته رو مافیا عجیبه

ای بابا پس همه متقلب تشریف داشتن

همه رو نمیدونم این فصل جدید هم نمیدونم واقعا اون فصل های قبل که اسمش پدرخوانده بود فکر کنم منظورش اون بود 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

زیر چشمی نگاه کردن ؟

چه جوری شو نمیدونم ولی علی صبوری چند بار گفت افشاری ایرپاد داره عوامل پشت بهش میگن کی مافیا هسته، معین زد هم گفت تقلب کردم ، 

باشد که غم خجل شود ز صبر ما...    https://daigo.ir/secret/5816755497