2777
2789

اصلا همه چی باهم داره بهم فشار میاره

چیزایی که تجربه کردم

مدرسه نرفتنم آیندم شغل ازدواج 

مشکلات روحیم و اخلاقهای مسخرم

مشکلات خانوادم و بابام که الکلی پارانوئید خاله زنکه...

مشکلات مالی حرف هایی که پشت سرمون هست

تجاوز ترد شدن کتک خوردن تهمت 

تو خونه زندونی بودنم روزی صد بار بحث کردنامون با هم خسته شدم من یه زندگی معمولی میخام معمولی نمیشه هرکاری میکنم نمیشع

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی اینا دربرابر مشکلات من فقط یه شوخیه

بیخیال ما اومدیم دنیا تماشاچی داشته باشه🫠

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

عزیزم همه مشکلات داره حتی لاکچری ترین آدما همه اینایی که داری منم دارم حتی سه بار به مرز خودکشی رفتم ولی  میدونی چی تصمیم گرفتم، تصمیم گرفتم که آیندمو بسازم مستقل شم منم درس نخوندم! دارم صنعت  یاد میگیرم  آرایشگری کار کنم به کسی محتاج نباشم همه افتخار کنن باهام،، زندگی خوب بدون تلاش نمیاد تلاش نکنی مث اینه چراغ اتاقتو  نخای روشن نکنی همش تو تاریکی باشی همه اینایی که میبینی موفقن فقط تلاش کردن

عزیزم همه مشکلات داره حتی لاکچری ترین آدما همه اینایی که داری منم دارم حتی سه بار به مرز خودکشی رفتم ...

منم از تا چند ماه پیش منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفیدم بودم ولی الان میبینم هه چه خیالا زندگی تو داستانا رمانا خوبه برای زندگی واقعی باید جنگید 

چرا مدرسه نمیری؟

بابام نمیزاره 

چرا؟

چونکه جامعه خطرناکه پسرا میدوئن دنبالمون و توی روستا زندگی میکنیم نباید هیچ حرفی پشت سرمون باشهههه

آخه مگه با مدرسه رفتن حرف پشت سر آدم در میارن مثلا چی ؟

از مدرسه فرار میکنم میرم با دوس پسرم؟

خدایااااا

ببخشید عصبانی ام🙂💔

ولی اینا دربرابر مشکلات من فقط یه شوخیهبیخیال ما اومدیم دنیا تماشاچی داشته باشه🫠

مشکلاتت چیه؟

من ۴ ماهه از خونه نرفتم بیرون هربار هم که میرم بیرون بهم تهمت میزنه و کتکم میزنه

بابام هرشب مست میکنه 

یبار بچگی بهم تجاوز شد یه بار بابام نزدیک بود اینکارو کنه

من از زندگی محرومم حتی نمیزارن برای مشکلاتم بجنگم این بده...

اتفاقا مدرسه برو دانشگاه راه دور قبول شو و از اینجا برای همیشه بروو

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
عزیزم همه مشکلات داره حتی لاکچری ترین آدما همه اینایی که داری منم دارم حتی سه بار به مرز خودکشی رفتم ...

متوجه نشری ببین من نمیزارن برم مدرسه پیشنهاد کار آرایشگری هم داشتم نزاشتن نمیزارن روانیه بابام اصن انقد روانیه کلا عین بچه ۵ ساله هست فک کن دخترش بخاد ازدواج کنه میزنه ظرفای خونرو میشکونه آبرو دخترشو میبره 

هرجا میره با زنا رابطه داره اصن تو بگو ببخشید خر ماده این میره باهاش انقدر از آدم بودن دوره بیشتر شبیه حیوونه تا آدم