2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بعد هفت دعوتم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 25 پست
تا وقتی خوبن که کرم نریزنتولد همسرم ز زدن به خود همسرم که میخوایم بیایم شب تولدت تورو ببینیممنم گفتم ...

دیگه خودتون بهتر می‌شناسیدشون،منم هر وقت که خانواده همسرم میان به خودش زنگ می‌زنن،هنوز نشده که یه بار به من زنگ بزنن ولی این دیگه برای ما عادی شده،وناراحت نمی شم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بهت نمیگن کی هستیمیخوای بری چیکارمگه ارتباطی بوده که نگران قطع شدنش هستیهفت پشت غریبه ان با این ...

جاریم سیسمونی نداد تا مرز طلاق کشوندنش

با بچه سه ماهه میخواستن طلاقش بدن

اونم تو همین ساختمونه

من رفتم بهش رسیدم مادرش نبود براش غذا می بردم کاچی و اینا

گفتن باید باهاش قطع ارتباط کنی اون دشمن ماست

گفتم به شوهرم بگه بهشون ( که عمرن بگه)زایمان کردم آب دستم ندادید( ۷ سال پیش زایمان اولم) نمیذارم مث من شه غریب تو ساختمون همسایه غریبه بود ولش نمیکردم

الان بچه جاریم دو سالشه

گفتن اکه حمایت مارو میخواد با جاریش قطع ارتیاط کنه منم محل ندادم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

دیگه خودتون بهتر می‌شناسیدشون،منم هر وقت که خانواده همسرم میان به خودش زنگ می‌زنن،هنوز نشده که یه با ...

منم ناراحت نمیشم

نه اینکه بعد ۴ کاه زایمان من بگن میخوایم بیایم پسر خودمونو ببینیم و تاکید کنن که تو و بچه هات کاری ندازیم

این بده

جاریم سیسمونی نداد تا مرز طلاق کشوندنشبا بچه سه ماهه میخواستن طلاقش بدناونم تو همین ساختمونهمن رفتم ...

اینارو باید سگ محل کرد نکه بری خونش

دیکتاتورهای خدا نشناس 

حالم بهم خورد ازشون

به نماز بست قامت که نهد به عرش پا را/به خدا علی نبیند به نماز جز خدا را/به نماز آخرینش چه گذشت من ندانم /که ندای دعوت آمد شه ملک لافتی را😭😭

افرین. شاید کسی پشتت حرفی زده ؟ فتنه ای انداخته؟ شوهرت هم نمیرفت خونه شون ؟ یا تلفنی از شوهرت حال بچ ...

اینا سر زایمان اولمم همین کارارو کردن 

مدلشونه 

بعد حاریم سیسمونی نداد اینا خون به جیگرش کزدن و کاری کردن مادرش نیاد اینجا

منم دیدم جاریم وضعیتش‌خوب نیس زایمان کرده و کسی محلش نمیکنه رفتم کاچی پختم سوپ بردم غذا بردم بچه ش نگه داشتم استراحت کنه 

شیرش داشت خشک میشد براش شیردوش برقیمو دادم از سیسمونیم هرچی لازم داشت دادم

مادرشوهرم گفت باید باهاش قطع ارتباط کنی این دشمن ماس باید بفهمه با ما بد تا کنه زجر میکشه(به شوهرم پیغام میدادن به من بگه) منم گفتم هرگز من نمیتونم اینکاز‌ کنم)

تا اینکه آشتی کردن و مادذشوهرم باهاش عالی شد ولی جاریمم با من خوب بود هنوز باز تو بارداری من دعواشون شد

مادرشوهرم گفت اینبار باااید بلاکش کنی منم گفتم ارتباطاتم به خودم مربوطه

به شوهرمم گفتم چه لطفی به من کردن که همچین انتظاری دارن؟

تا اینکه شوهرم گفت مادم دلش شکسته تو با جاریات دوستی کردی جاریات دشمن پدر مادر من هستن واسه همین لج کردن باهات

اینارو باید سگ محل کرد نکه بری خونشدیکتاتورهای خدا نشناس حالم بهم خورد ازشون

مادر جاریم روز سه زایمانش شوهرش بیرون کرد

جاریم داشت شیرش خسک میشد

من هزچی شیسمونی داشتم از دختر بزرگم بردم براش

خیلی بهش رسیییدم چون سر دخترمم محلم ندادن درک کردم جاریمو

گفتن باید محلش ندی زجر بکشه بفهمه با ما بد تا کنه نتیجه ش چیه تو داری کارو براش راحت میکنی

منم محل ندادم و هرروز بهش سر زدم

گفتن تو اژ عمد با دشمن ما دوستی کردی از چشممون افتادی

اینا سر زایمان اولمم همین کارارو کردن مدلشونه بعد حاریم سیسمونی نداد اینا خون به جیگرش کزدن و کاری ک ...

ای بابااا. عجیبندچقد. در حد کم ارتباط داشته باش. درگیر نشو

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .