2777
2789
عنوان

بهترین سال عمرتون چ سالی بود وچرا

489 بازدید | 39 پست

من سال ۴۰۱ دوستی باهمسرم

هرجا میخاستیم میرفتیم البتع در حد شهر خودمون

هرچی میخاستم میخریدیم

بهارا بساط جوج میگرف باهم دوتایی ناهار میبردیم چای ذغالی ووو هرماه لباس رنگارنگ میخریدم و....

اصلا هم اون حمایت میکرد هم پدر هزینع ها ب مراتب بهتر بود اون روی عن خانوادشو ندیده بودم البتع بگم من هرروز عاشقتر از دیروزم

الان بشدت نگران اینده ام

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ سالگیم

چون بچه بودم و هنوز هم با فضای محازی اشنا نشده بودم و توی عالم خودم بودم

دلم به شدت اون حال و هوا رو میخواد الان💔

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

سال ۹۸😁کلی اتفاقات قشنگ خدای مهربونم برام رقم زداز خدای مهربون میخوام هرکی هر حاجتی داری بهش بده🎀� ...

ای جان چیا مثلا

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
سال ۹۵ وصع پالیمون عالی بود

خدا ایشالا دوباره بزگردونع اون روزا رو

از جهت هزینه برای من همیشه یجور بود. 

ولی از خودم بخوام بگم 

چندماه دیگه سی رو پر میکنم و حس میکنم بهترین سال رو در پیش دارم 

خیلی اوضاع روحیم نسبت به هفده و هجده سالگی بهتره روز به روزم بهتر میشه خداروشکر 

ان شاء الله برای شما هم دوباره اون خاطرات تکرار بشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

سال 1402

بخاطر باردار بودنم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

۱۰ سالگیمچون بچه بودم و هنوز هم با فضای محازی اشنا نشده بودم و توی عالم خودم بودمدلم به شدت اون حال ...

آخ اونموقع عجب روزگاری بود