2777
2789

چقدر قیمتش لوازم ارایشی بالا رفته 😲

چند وقت پیش سی سی کرم فارماسی رو گرفتم 350 امروز رفتم تو همون مغازه 870 داشت میفروخت 

یه رژ نوت بود پونصده و خورده ای🤣🤦‍♀️ 

منم میترسم هر مارکی رو بزنم به پوستم که نکنه پوستم خراب شه 

بیاین از لوازم ارایشی قیمت مناسب و با کیفیت بگین مخصوصا ضد افتاب های رنگی و کانسیلر هاتون رو بگین از چه برندی تهیه میکنین و ایا راضی هستین 

یا اگه پیچی میشناسید که معتبره و لوازم ارایشی با کیفیت داره خوشحال میشم بهم معرفی کنین 😘😘😘

سی سی کرم فارماسی خوبه یا بی بی؟

کاورشون خوبه؟

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خداااااا سی سی کرم انقد گرون شدههههه؟ من بی بی کرم استفاده میکنم داره تموم میشه میخوام برم بخرم. اونم حتما انقد گرون شده دیگه فکر کردم همون ۳۵۰ باشه هنوز😭😭😭😭😭

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

سی سی کرم فارماسی خوبه یا بی بی؟کاورشون خوبه؟

اره کاور سی سی کرم خیلی خوبه ولی من صورتم  خیلی لک و جوشی نداره و یه رنگ خیلی خوبی میده به صورت از اون حالت بی روحی در میاد و صورتو شاداب میکنه 

من خودم از گروه های تلگرامی میخرم معتبر با 2000 ممبر و 1200 ممبر که نظر میدن همونجا و کانال نیست که اکانت رو بسته باشه...مثلا کرم پودر اسنس 200 تومن میفته نهایت 400 کرم پودر های متوسط