2777
2789

رفته بودم امپول بزنم خانم تزریقاتی یه خانم  ۵۰ سال به بالا بود  گفت خیلی چاق و لاغر شدی گفتم چطور مگه گفت رو باسنت پر ترکه 

اصلا اعتماد بنفسم رفت من اصلا نمیدونستم رو باسنم ترک پوستی دارم 

نمیشد دهنش رو ببنده و ناراحتم نکنه همه که پوست و کونشون صاف بی عیب نیست

میگفتی به تو چه

منم قدم یهو کشیده شد کمرم ترک زده

حالا کمرم ماهیچه ای شده خیلی قشنگش کرده ترکا😅

نگران نباش عادیه این موضوع 

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ترک پوستی دارم

زمین شما را در آغوش گرفت اما آسمان هنوز برایتان گریه می کند🖤مادر تو هنوز در بشقاب صبحانه اش نان می گذاری و شب ها پتو را تا زیر چانه خاطره بالا میکشی چه کسی باور می کند فرزندی که باید کوچه ها را نفس می کشید اکنون در عمق زمین به ریشه ها درس ایستادگی می دهد.

چقدر بیشعور مردم ب باسن هم دیگم کار دارن

میگفتی باسنتو نشون بده ببینم پوستت بلوری و صافه برات کف بزنم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ولش کن بابا

خب داشته باشی چیه مگه همه دارن

من خودم 15 کیلو لاغر شدم همه جام پر ترکه ولی خب مهمم نیستتت برام اصلااا

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

زود ناراحت نمیشی؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

فامیلای ما:

من مژه لیفت کردم خیلییی خوب شده گفت نمیاد بهتد

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز