2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بستگی داره از کجا بخری

یه محل میبینی همه قولنامه است یه محل نه

برو از سازمان ثبت اسناد استعلام بگیر هزینه ام نداره

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
کنسلش کردم

ماده ۱۰۰ هست نداده 

مدارک نمیخواد 

شما با کپی هم بری ثبت اسناد و املاک برات میزنه سیستم میگه ایرادش رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پس برم ثبت اسناد

بله دویست تومن میگیرن استعلام بگیرن برات 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دقت کن کجا داری میخری اگه تمام منطقه قولنامه ای باشه مشکل نداره و ثبت میشه اون انجام نداد برو املاک دیگه اختلاف قیمت قولنامه و سند زیاده حتما نمیتونی سند دار بخری پس حتما بگیر فقط با ثبت باشه 

اصلا واصلا خونه قولنامه ای نخربه هیچ وجهفامیل ما ملک قولنامه ای خرید3تا صاحب براش پیدا داد

اقوام ماسند۶ دانگ خرید سه سال پیش ۱۰ میلیارد دوماه قبل یکی اومد باقولنامه گفت خونه درحال ساخت بوده من قولنامه کردم سه دست هم خونه خریدو فروش شده بود دادگاه حکم تخلیه به اینا داد بنده خدا سه ساله درگیر دادگاهه پولش هم هیچی

اقوام ماسند۶ دانگ خرید سه سال پیش ۱۰ میلیارد دوماه قبل یکی اومد باقولنامه گفت خونه درحال ساخت بوده م ...

حکم تخلیه به اقوام شما دادن؟!! 

چه عجیب!!! 

اسی ببین

وقتی سند تک برگ اینه

پس فکر کن قولنامه چیه