2777
2789
عنوان

بچه ها بچه ها😁

88 بازدید | 15 پست

میشه بادی اسلش خوشبو

عطر مو خوشبو

خلاصه از این فشنیجات خوشبو بگیننن😁❤️❤️

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطر پو ورساچه صورتی قیمتشم خیلی بالا نیست و واقعا عالیه🥰

بادی اسپلش راستش اگر صرفا برا بو میخواین تقریبا همشون خوبن ولی یکی من جدیدا گرفتم اولش دو دل بودم چون قسمتش بالا بود زیاد ولی خب واقعااا بی دلیل نبود چون ماندگتری بشدت بالا بوی فوق العاده و ی پیسش کافیه برا کل بدن تا حموم‌نری نمیره ویکتوریا سکرت

عطر پو ورساچه صورتی قیمتشم خیلی بالا نیست و واقعا عالیه🥰بادی اسپلش راستش اگر صرفا برا بو میخواین تق ...

مرسیی عزیزدلممم❤️❤️ چه کامل گفتی

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

عطر پو ورساچه صورتی قیمتشم خیلی بالا نیست و واقعا عالیه🥰بادی اسپلش راستش اگر صرفا برا بو میخواین تق ...

فقط یه سوال بادی اسپلشی ویکتوریا سکرت که سما گرفتی چه رنگیه؟

خواهش میکنم ولی اگر پولتو نمیدونی چیکار کنی ویکتوریارو بگیر😂😂اگر پولتو برا کارای دیگه نیاز داری ی ...

باشه مرسی😂😂 والا شدیدا دلم میخواد یه چیزی سفارش بدم😁🥲😂❤️

باشه مرسی😂😂 والا شدیدا دلم میخواد یه چیزی سفارش بدم😁🥲😂❤️

اگه مجردی بجای پول ویکترریا چنتا چیز مثل بالم و تینتو بادی اسپلش و عطر مو بخر😂اگ‌مجردی زیاد رو مارک حساس نباش.

من همسرم خیلی براش مهمه رایحه و اینا ک اینقد حساسم

عزیزم مدل لاو اسپل

وای الان رفتم قیمتشو دیدم دختر یرگام ریختت😶😶😂😂

۹۹۵ تومننن