2777
2789
عنوان

کییا مادرشوهر شلخته و کثیف دارن

222 بازدید | 15 پست

شوهراتون هم همینجوری شلخته و کثفین یا نه واینکه خودتون وسواس هستید شوهراتون خوششون میاد یا براشون فرقی نداره ...مادرشوهر من فقط ظاهر خونه رو تمیز میکنه باطن خونه افتضضاح من خودم وسواسم اما شوهرم همیشه از مادرش تعریف میکنه خیلی عجیبه😆😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادر شوهر من معمولیه

منم یکم از اون تمیزتر

همسرم حساااابیییییی وسواااااااااااس

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
شوهرتون تمیزی شمارو بیشتر از مادرش قبول داره یانه

بله به وضوح من تمیزتر و مرتب ترم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
هر کسی تمیزی خودشو قبول دارهشما هم همینطور مادرشوهرتون هم همینطورهر کسی فقط خودشو قبول داره و این دل ...

نه مهم نیست من زندگی خودمو دارم از اینکه شوهرم مدام دفاع میکنه ومن میییبنم که به شدت کثیفه در عجبم و مدام خود مادرشوهرم از خودش تعریف میکنه از مردم ایراد میگیره 

مادر شوهرم خیلی همه چی رو میندازه رو هم ادعای تمیزی و وسواسیش میشه ولی بری اتاق خوابهارو کابینت هارو ببینی عصابت خورد میشه ازبس بهم ریختس 

یه مدت از خونشون که میومدم تا نصف شب تصور میکردم چجوری اتاقشو مرتب کنم آشپزخونه رو سروسامان بدم آشغال خیلی جمع می‌کنه وای عصابم خورد شد دوباره😭😂