2777
2789

ناخن کارم ژلیش لاکی هست که ۱ ماه میمونه 

لمینت هم با پودر کاشته 

کاشت هم که ناخن رو بلند می‌کنه 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

لاکژل اونیه ک تو دستگاه یو وی خشک میشه 

کاشت با پودر و تیپ داریم 

لمینت موادش فرق میکنه 

ژلیش خود ناخنو سوهان میکشن مواد میذارن روش. 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاشت ی لایه میزنه روناخنات میتونی قدش کوتاه بلندکنی بعد لاکژل میزنه

لمینت روناخن خودت یلایع نازک میزنه محکم بشه بعد لاک ژل میزنع

لاک ژل همون لاک مخصوص ناخن کاریه

ژلیشم روناخن خودت بدون هیچی لاکژل میزنع 

ب ترتیب مقاومت گفتم

لاک ژل همون ژلیش هست ناخن های خودتو سوهان میکشن و لاک میزنن 

لمینت هم ناخن های خودته روش مواد میاد و لاک 

کاشت هم مواده ولی ب ناخن قد میده و فرم ک بخوای و طرح  

‌اینجا معرفتـــ فقط لفظه!

لاک ژل همون لاکیه ک میزنه روی ناخون و چون با بقیه لاکا فرق میکنه میگن لاک ژل و ژلیش فرقش با کاشت و اینا اینه ک علاوه بر لاک ژل یه چیزی میزنه ک اون لاک خوب بمونه و .. لمینتم اینطوریه ک روی خود ناخون کار انجام میدن یعنی تیپ و فورمر نمیزارن و به قد ناخون اضافه نمیکنن و کاشت دو نوع پودر و ژله که یه سریا به قد ناخون اضافه میکنن یه سریام اضافه نمیکنن یعنی بستگی به سلیقه افراد داره

عزیزم لاک ژل با یووی(UV) خشک میشه و برای همین کاشت و ژلیش و لمینت استفاده میشه 

ژلیش همون ناخن خودتونه، و قبل لاک ژل زیرش ضد قارج و پرایمر و رابر بیس میزنن (همون ناخن خودت و انگار لاک زدی ولی براق و دیر تر از لاک معمولی میره) 

کاشت از ناخن خودت بلند تره و روی ناخن پودر و یا..استفاده میشه(قطر ناخن بیشتر میشه)

من میتونم راهنماییتون کنم؟ ناخن خودتون میخواین باشه و یا بلند تر و فرم دار؟

بله حتما 

میخواستم ناخن خودم باشه و موقت هستش و میخوام بعد مراسم ریموش کنم ( بخاطر درس و پیانو ) 

و میخوام ناخن های خودم خیلی آسیب نبیده از سوهان کشی میترسم 

بله حتما میخواستم ناخن خودم باشه و موقت هستش و میخوام بعد مراسم ریموش کنم ( بخاطر درس و پیانو ) و می ...

ژلیش کنین بهتره 

البته که اونم سوهان کشی داره ولی نترسید خیلی کم سوهان میکشن برای ژلیش