2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو دوران آشنایی شاید ولی وقتی ازدواج میکنی مرد باید باهات صحبت کنه. 

هرچند مرد درونگرا از مرد پر حرف خییییییلی بهتره

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

نه نرمال نیس یه تخته اش کمه

🔪کاربر زن ؛ علاقه مند به مطالعات مردان و تاپیک های روانشناسی 🥄آیا مردان را می توان شناخت؟🍴در یک توی ذهن مردان چه می گذرد🍽من ناظر بدون قضاوت جامعه مردان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی 

ببین سلیقه آیه دیگه همانطورکه بعضی آقایون به خانومای شاد و پرانرژی و خیلی اجتماعی علاقه دارن بعضی دیگه به خانومای کاملا آروم و محجوب برای خانومام همینه بعضیا معتقدن مرد باید جذبه داشته باشه و آروم باشه و کم حرف بعضیام نه میگن مرد باید پایه غیبت باشه و بگو بخند کنه و تو اجتماع توجه همرو به خودش جلب کنه دیگه

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️