2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. 

فقط میتونم بگم اگه مک یوزری هیچوقت نتتتتتتتت به ویندوز حتی فکر هم نکن ی روز ایسوز دستم بود حتی نمی‌تونستم اسپیس پیدا کنم شده کیفیت صفحه پایین صدای بد و .... 

شده مدل پایین بگیر ولی مکینتاش بگیر 🥲

از کدوم شهر میای گلم هر چی میخای بپرس

کرج
راجب جو شهری، برخورد و فرهنگ مردم،  رفاه و امکانات، امنیت اجتماعی اش میخوام بدونم
از سطح دانشگاه آزادش اطلاع ندارین؟
منطقه اش هم توی میدان فردوسی انتهای بلوار فرهیختگانه

جاش چطوره

کرجراجب جو شهری، برخورد و فرهنگ مردم، رفاه و امکانات، امنیت اجتماعی اش میخوام بدونماز سطح دانشگاه آ ...

شهر خوب و تمیز ولی پایین شهرش خوب نیست امکانات همه چی هست در حد کرج چون خودم کرجم خیالت راحت از کرج چیزی کم نداره 

امنیتش به نظرم مثل کرج بالا نیست شبها خطرناک میشه چون مردم زودتر تعطیل میکنن 

دانشگاه آزادش من نبودم ولی از وقتی یادمه تعریف میکنن فردوسی هم از منطقه های خوب شهر هست 

مردم به هیچ وجه مذهبی نیستن و میتونی به راحتی رفت و آمد کنی 

ی قول میدم بت بهترین دوستاتو تو همین شهر برای همیشه پیدا میکنی به شرط اینکه خودتم پایه و خاکی باشی 

چون مردم کرمانشاه این مدلی هستن اصلا هم شهر سطح پایینی نیست حالا دو سه ماه دیگه خودت بیا منو ریپلای کن نظرتو بگو 

❤️❤️❤️

شهر خوب و تمیز ولی پایین شهرش خوب نیست امکانات همه چی هست در حد کرج چون خودم کرجم خیالت راحت از کرج ...

اگه قبول شم حتما
مرسی از توضیحاتت زیبا خیلی کمک کننده بود❤️❤️