2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی فقط داروهای دکتر و بخور خوب میشی زمان میبره ولی خوب میشی من پارسال گوشم درد میکرد اومدم راهکارهای ننی سایتی ها را خوندم هر کی یه چیزی گفته بود همشونم اجرا کردم گوشم قارچ گرفت 

امیدوارم خدا به تمام خواسته های دلتون نور امید بده و بهشون برسید
دکتر عمومی رفتم اصن قطره نداد فقط امپول و قرص داد

اگر تو گوشته نگاه کرده و گفته عفونت قارچی یا جرم یا پارکی پرده نداری، از قرص کواموکسی کلاو یا سیپروفلوکساسین با قطره گوش سیپروزونیت استفاده کن

البته به شرطی که گفتم

هیچی فقط داروهای دکتر و بخور خوب میشی زمان میبره ولی خوب میشی من پارسال گوشم درد میکرد اومدم راهکاره ...

وای به منم خیلی میگن اینا بریز تو گوشت این کارا کن ولی میترسم یه موقع بدتر بشه شما چیکار کردید ک قارچ گرفت؟

اگر تو گوشته نگاه کرده و گفته عفونت قارچی یا جرم یا پارکی پرده نداری، از قرص کواموکسی کلاو یا سیپروف ...

نگاه گرد گفت خیلی قرمز و التهاب داره گوش میانی یعنی همون عفونت گکده؟؟

وای به منم خیلی میگن اینا بریز تو گوشت این کارا کن ولی میترسم یه موقع بدتر بشه شما چیکار کردید ک قار ...

نکنیااااااا فقط طبق دستور پزشک پیش برو 

یکی گفت روشن بنفشه بریز یکی گفت روغ نارگیل یکی گفت آب پیاز بچگونه یکی گفت عنر نسا همه را امتحان کردم گوشم داغون شد رفتم دکتر گفت دختر چیکار کردی با گوشت اینا کارا چیه کلی دعوام کرد ۱ میلیون فقط داروهام شد به خاطر همیت کارا ک کرده بودم

امیدوارم خدا به تمام خواسته های دلتون نور امید بده و بهشون برسید
نکنیااااااا فقط طبق دستور پزشک پیش برو یکی گفت روشن بنفشه بریز یکی گفت روغ نارگیل یکی گفت آب پیاز بچ ...

وااااا به منم دقیقاااا همینا میگن یکی میگه آب پیاز بریز یکی میگه روغن بادوم یکی میگه عنبرنسا منم میترسم بریزم یه موقع بدتر بشه فقط انتی بیوتیک میخورم