2777
2789

درمان داره درسته ؟

میخوایم برای پروسه نمونه برداری بریم هنوز مشخص نیست اما یکی از غده ها خیلی بزرگ شده 

تو رو خدا میشه ی چیزی بگید 

لطفا دلم آروم نیست

بزرگیای تیروئید اکثرا خوش خیمن نگران نباش عزیزم

نمونه برمیدارن که مطمئن بشن

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم 

مادربزرگ منم داشت ولی خداروشکر الان خوبه باورت میشه ۲۰ ساله وه عمل کرده و هنوز حالش خوبه 

برای مادربزرگ من بشدت بزرگ و وحشتناک بود ولی رفت تهران عمل کرد بعد ید درمانی کرد الانم هرروز قرص تیروئید میخوره نگران نباش عزیزم

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

سرطان تیروئید خیلی ساده درمان میشه

ما تو خونواده داشتیم و خداروشکر چندین ساله که سالمه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
جدی میگی خیلی میترسم خیلی همش نگرانم از دست بدم عزیزمو

اره عزیزم فک کن ۲۰ ساله پیش درمان شد الان که انقدر علم پیشرفت کرده حتماااا درمان میشه 

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

ممنونم ازت حرفاتون آرومم کرد

بی‌قراری و اضطراب رو میفهمم...

اون بازه زمانی همزمان ۵ نفر از اقوام سرطان داشتن

واقعا سرطان تیروئید فقط اسمش سرطان بود... نه مثل بقیه دادسرای شیمی‌درمانی رو داشت، نه ضعیف شد، نه جراحی سنگین... کلا يه جراحی و یددرمانی و بعدش اگرررررر لازم بود شیمی درمانی خیلی سبک که حتی مو هم نمی‌ریزه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.