2777
2789

من از هر نظر از خانواده همسرم بهترم از اخلاق ورفتار هر مناسبتی باسه تبریک هدیه حتی ی وقتایی پست قشنگ میبینم میفرسنم براشون ولی اونا عین دسته خر یخ بی تفاوت ناظر کیفی

حتی حانوادم بسیار مردم دار سفره دار ولی همه از اونا یطور میگن ک انگار از دماغ فیل افتادن

از نظر زیبایی واقعا من بهترم یجور عمل بینیمو ب رخم میکشن حالا نمیدونم خودشون شوهراشون بش پول نمیدن یا میدونن مسکل فراتر از ی بینیه پس خودشونو سبک نمیکنن

تحصیلاتیم ک نگم ی لیسانس پیزوری ندارن

تیپبم نگم ....

فک کن حواهرس رفته بودیم شمال با چ اعتماد بنفسی صندل پوشیده بود

اینارو دارم بشما میگم بشون نگفتم فقط از بابت ارث و ثروت پدر اعتماد بسفف دارن

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

پس فقط بخاطر خوبیش نبوده دیگه پولدار بودن باهاشون وصلت کردید

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس فقط بخاطر خوبیش نبوده دیگه پولدار بودن باهاشون وصلت کردید

اخه باباش خسیس تر از اونیک ب کسی چیزی بده

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
اخه باباش خسیس تر از اونیک ب کسی چیزی بده

ای بابا.. 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بله خودمفقط نفهمیدم توی شمال صندل پوشیدن عیبی داره مگه؟

فرم پاها سیاه وووو

فرم پاها سیاه وووو

بیخیال دیگه ، بنده خدا اون شکلیه ، خودشم مشکلی نداره ، شما ناراحتی ؟😐😐😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اخه خیلی کثافتن اگ بدونننی

فرم پاها سیاه وووو

اینطور که از عیب جویی و بدگویی کردنتون برداشت میشه،قطعا. برتری ندارید نسبت بهشون

چون این تخریب کردن ها و مقایسه ها از عدم اعتماد به نفس میاد و احساس ناکافی داشتن

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اولین بار ک منو دید ی شال داش هدبع گرف استفاده نمیکرد برام اورد

اینطور که از عیب جویی و بدگویی کردنتون برداشت میشه،قطعا. برتری ندارید نسبت بهشونچون این تخریب کردن ه ...

ن حرص کردم اخه طرف اندازه گوز هم نی توهم امپراطور بادها داره

اخه خیلی کثافتن اگ بدونننی

شما رفت و آمدت رو کم کن ، سرت گرم زندگی خودت باشه . کاری هم به اونا نداشته باش. اگه اینجوری که میگی شوهرت واقعا آدم خوبی باشه ، قطعا مجبورت نمیکنه هی بری و بیای خونه فامیلش . دیگه اونا هر جوری هستن و رفتار میکنن به خودشون مربوطه ، همین که کاری به شما نداشته باشن کافیه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من. البته بعدش شانس آوردم شوهرم یه جای خوب استخدام شد وگرنه دیگه داشتم با اون خانواده بی فرهنگش وبی ...

یک خانواده تو کیون نرویی داره حد نداره

شما رفت و آمدت رو کم کن ، سرت گرم زندگی خودت باشه . کاری هم به اونا نداشته باش. اگه اینجوری که میگی ...

دلم مبخا برینم بهشون متوهمای خود گوز پندار