2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صد دلارشو بزار باتک حساب ارزی باز کن بعد شیش ماه دو هزار دلار ارز دولتی بگیر بفروش چهل تومن سود کن

همه بانکا اینجوری کدوم بانک بهتره عزیزم خیلی خوبه ک

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
صد دلارشو بزار باتک حساب ارزی باز کن بعد شیش ماه دو هزار دلار ارز دولتی بگیر بفروش چهل تومن سود کن

کدومم بانک

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
طلافقط هم سکه بگیر اصلا سراغ وام نرو مثل نزول میمونه بازپرداختش مکافاته هیچجوره صاف نمیشه

سکه ی چی  میترسم طلا فروشی سرم کلاه بزاره 🤦‍♀️تا حالا سکه نخریدم اگ شما خریدین راهنمایی کنید

نمیدن که دیگه 

کلا منحل شد

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

پس چه کنم ؟

سکه مکه هم بدرد نمیخوره همش حباب

ایناس

طلا هم باید خیلی بره بالا ک سودی توش باشه

چون بخری ۱۰درصد اول کار پریده

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

سکه مکه هم بدرد نمیخوره همش حبابایناسطلا هم باید خیلی بره بالا ک سودی توش باشهچون بخری ۱۰درصد اول کا ...

بانک رسالت همکارم همسرم اشنا داره میگن وام خوبی میده همسرم میگه وام بگیرم من گفتم طلا حالا موندیم هنوز بانکش نرفتم ببینم شرایط وامش چطوریه

من دوسال پیش زمین خریدم ولی طلا میخریدم سود بیشتر میشد