2777
2789
عنوان

چونه زن های حرفه ای

199 بازدید | 20 پست

روش های چونه زدنتون چیه؟

واسه همه چی چونه می زنین؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیی کم پیش میاد

من خودم بلد نیستم

اکثرا خود فروشنده ها بهم تخفیف می دن

مثلا قیمتو زده یک میلیون و دویست و سی و هشت

هشت تخفیف می ده :/

بهم نمی چسبه 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

فقط دوست من ببین چنان سیاست داره عشوه میاد با فروشنده حرف میزنه بخدا رفته بودیم قشم همه جا به این تخفیف می دادن 🤡😂ولی من اصلا نمی تونم چونه بزنم بدم میاد کلا خجالت هم میکشم به دوستم میگم خودت تخفیف بگیر برای منم

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

بابای من خیلی حرفه ایه اما نه برای هر چیزی بعد جالب اینجاست که بابام چونه میزد مامانم با بابام چونه ...

وای خدا چه زوج باحالی 🤣

روش چونه زنی پدرتون چیه؟

فقط دوست من ببین چنان سیاست داره عشوه میاد با فروشنده حرف میزنه بخدا رفته بودیم قشم همه جا به این تخ ...

منم از عشوه اومدن خوشم نمیاد 

حتی می بینم مردا تخفیفهای خوبی می گیرن 

الانم کارتی شده نمی شه اول پولو کم بدی چونه بزنی

دیگه چونه زدن بی کلاس شده

به کلاس بخوای فکر کنی از اول بی کلاسی بوده و هست

اما مثلا یه اسباب بازی رو دیشب عجله ای گرفتم یک و نیم بعد تو نت دو سه تا سایت دیدم یه تومن خیلی کفری شدم 

همون موقع ام می دونستم داره گرون می گه ولی چونه زدن بلد نیستم