آریل66 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8628 عنوان چونه زن های حرفه ای 199 بازدید | 20 پست روش های چونه زدنتون چیه؟واسه همه چی چونه می زنین؟ اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا 1403/10/22 | 02:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0fatiiiima عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 6688 من خیلی دوست پارم چونه بزنممیتونی تو هر خرید حداقل صد صدوپنجاه تومن بزاری توجیبت😂ولی من روم نمیشه اگه بهم نه بگن
کلمپهههههه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 13065 بابای من خیلی حرفه ایه اما نه برای هر چیزی بعد جالب اینجاست که بابام چونه میزد مامانم با بابام چونه میزد میگفت یکم دیگه بهش بده😂😂😂
0fatiiiima عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 6688 مثلا چیزای گرون خریدنی شایدمثلا طلا مگه طلا فروشا تخفیف میدن😐
آریل66 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8628 خیلیی کم پیش میاد من خودم بلد نیستماکثرا خود فروشنده ها بهم تخفیف می دنمثلا قیمتو زده یک میلیون و دویست و سی و هشتهشت تخفیف می ده :/بهم نمی چسبه اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5890 فقط دوست من ببین چنان سیاست داره عشوه میاد با فروشنده حرف میزنه بخدا رفته بودیم قشم همه جا به این تخفیف می دادن 🤡😂ولی من اصلا نمی تونم چونه بزنم بدم میاد کلا خجالت هم میکشم به دوستم میگم خودت تخفیف بگیر برای منم یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔
آریل66 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8628 بابای من خیلی حرفه ایه اما نه برای هر چیزی بعد جالب اینجاست که بابام چونه میزد مامانم با بابام چونه ... وای خدا چه زوج باحالی 🤣روش چونه زنی پدرتون چیه؟ اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
لیدی_۸۸ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 302 مگه طلا فروشا تخفیف میدن😐 طلافروشی که من همیشه میخرم مثلا با ۷ درصد میده میگم تخفیف بده اقای فلانی میگه باشه چشم مثلا با ۶ یا ۵ میده
آریل66 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8628 فقط دوست من ببین چنان سیاست داره عشوه میاد با فروشنده حرف میزنه بخدا رفته بودیم قشم همه جا به این تخ ... منم از عشوه اومدن خوشم نمیاد حتی می بینم مردا تخفیفهای خوبی می گیرن الانم کارتی شده نمی شه اول پولو کم بدی چونه بزنی اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
کلمپهههههه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 13065 وای خدا چه زوج باحالی 🤣روش چونه زنی پدرتون چیه؟ 😂😂😂با شوخی و خنده چونه میزد هی کم میکرد هی زیاد میکرد بعد کلی چونه با مغازه دار تازه میرسید به مامانم با مامانمم کلی باید چونه میزد😂
آریل66 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8628 دیگه چونه زدن بی کلاس شده به کلاس بخوای فکر کنی از اول بی کلاسی بوده و هستاما مثلا یه اسباب بازی رو دیشب عجله ای گرفتم یک و نیم بعد تو نت دو سه تا سایت دیدم یه تومن خیلی کفری شدم همون موقع ام می دونستم داره گرون می گه ولی چونه زدن بلد نیستم اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا