2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من انجام دادم فککنم اگه سرطان داری ضرر داشته باشه از دکترت بپرس من انجام دادم ضرری نداشت خیلیم بهتر ...

عزیزم پارسال سرطان گرفتم درمان شدم ولی باید تا سه سال و نیم داروبخورم .. لیزر اشعه بد نداره؟

عزیزم پارسال سرطان گرفتم درمان شدم ولی باید تا سه سال و نیم داروبخورم .. لیزر اشعه بد نداره؟

اگه کامل خوب شدی متاستاز نداده به جاییت اره بزن اشکالی نداره باز از دکترت بپرس منم شنیدم 

برای کمر درد دوستم انجام داده بود فکر کنم سه جلسه می‌گفت فایده ای ندارد

اخه گلم سه جلسه خیلی کمه دکتره میگفت همینجوری ده جلسه ده جلسه برای همه مینویسم یعنی فکر کنم حداقلس ده جلسه باید بری 

اخه گلم سه جلسه خیلی کمه دکتره میگفت همینجوری ده جلسه ده جلسه برای همه مینویسم یعنی فکر کنم حداقلس د ...

برای چی میخوای بری؟؟

دوستم برای کمر درد رفت خوب نشد 

رفت طب سوزنی 

می‌گفت دو جلسه رفتم خوب شدم

اگه کامل خوب شدی متاستاز نداده به جاییت اره بزن اشکالی نداره باز از دکترت بپرس منم شنیدم

عزیزم خداروشکر زود فهمیدم جمعش کردم متاستاز نشد  .. الان خودم یادم اومد دکتره اوله ویزیت پرسید شیمی درمانیت تموم شده گفتم اره  .. اما من مشکلاتی دارم و اضطرابم زیاده .. میترسم هی لیزر و اشعه دوباره داستان بشه اخه دیروز عکس دندونم برام نوشتن😶 

برای چی میخوای بری؟؟دوستم برای کمر درد رفت خوب نشد رفت طب سوزنی می‌گفت دو جلسه رفتم خوب شدم

7سال پیش با اینکه مدرک داشتم کارپیدانکردم یه جا کار میکردم خیلی کار سختی بود چون خیلی ضعیف و لاغر بودم به دستم فشار اومد هنوزم با دست  راست نمیتونم یه حرکت مداوم انجام بدم باید یه دقیقه یه بار بهش استراحت بدم رفتمارتوپد اینجوری گفت