ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
چدن من داشتم خییییییلی بد بود.روی(آلومینیوم) هم بده خورش خوب نمیشه با استیل خورش بپزی تازه فرقشو با روی میفهمی.واسه پلو گرانیت خوبه واسه خورش استیل.ولی هرچی خریدی سعی کن ظرفاتو خوب نگه داری.تا وقتی کاملا سرد نشده زیر آب نگیرش.بدون روغن نذار رو گاز بمونه.اولش که میخوای گرمش کنی همون یکم گرم شد کافیه نذار داغ بشه.حتی اگه لایه نچسب هم نداره با قاشق چوبی یا سیلیکونی کار کن.بیرون و کَفِش رو هم بعد از هر آشپزی برق بنداز.