2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله عزیزم چون من پارسال چشمم نیم بود اما آستیگمات نبود و عینک نزدم امسال که رفتم معاینه شده بود ۱ و ...

ای وای 

الان میزنی عزیزم؟

چشمت عادت نکرده؟ یعنی مثلا اگر عینک نزنی تار میبینی؟

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
آستیگمات باعینک درست میشهولی خود۷۵ صدم نیازبه عینک نداره واقعامن خودم نمره ی چشمم یکیش ۲ یکیش ۲ونیمه ...

اره

منم دیدم یه سریایی که نمره چشمشون حتی ۳ بوده ولی عینک نمیزنن

از دکتر پرسیدم گفت شرایط هرکس فرق داره راستش خودمم دوست نداشتم عینک بزنم ولی خب به خاطر آستیگمات 

ای وای الان میزنی عزیزم؟چشمت عادت نکرده؟ یعنی مثلا اگر عینک نزنی تار میبینی؟

من چشمام دید نزدیکش هم مشکل داره و چون واسه اون هم باید عینک بزنم یه دفعه ای عینک دو دید گرفتم که هر دو تا کار رو انجام بده 

برای دید دور کم کم تمیزی دیدم کم شد و شفافیت قبل رو نداشت 

الان دیگه استفاده می کنم از عینک 

اوایل سختم بود اما تقریبا عادت کردم 

نزنم هم خیلی تار نمی بینم اما شفافیت قبل رو ندارم

ارهمنم دیدم یه سریایی که نمره چشمشون حتی ۳ بوده ولی عینک نمیزنناز دکتر پرسیدم گفت شرایط هرکس فرق دار ...

نمیتونی عمل کنی ؟

من خیلی وقته به عمل فکرمیکنم ولی پشت گوش میندازم

حداقل برا اینکه بدونم عمل میشه یانه پیگیرهم نشدم

ارهمنم دیدم یه سریایی که نمره چشمشون حتی ۳ بوده ولی عینک نمیزنناز دکتر پرسیدم گفت شرایط هرکس فرق دار ...

بله انگار تفاوت داره 

پسر من شماره چشمش یک و نیم هست اما مشکلی نداره حتی وقتی عینک نمیزنه 

حتی با معاینه هم راحت مشخص نشد با قطره معلوم شد 

اما واسه من نه 

گمونم سن هم خیلی مهم باشه تو این موضوع 

من سالها شماره چشمم ۲۵ صدم و نیم و هفتاد و پنج صدم بود اما عادی بود 

یهو اینجوری شد بعد سالها که دیگه عینک استفاده می کنم

نمیتونی عمل کنی ؟من خیلی وقته به عمل فکرمیکنم ولی پشت گوش میندازمحداقل برا اینکه بدونم عمل میشه یانه ...

می‌دونی چشم من آستیگماته که با عینک زدن بهتر میشه

ولی نمره بالایه چشمه که با عینک زدن پایین نمیاد 

بله انگار تفاوت داره پسر من شماره چشمش یک و نیم هست اما مشکلی نداره حتی وقتی عینک نمیزنه حتی با معای ...

اره دقیقا

فقط نمره چشم تو بینایی تاثیر نمی‌ذاره خشکی چشم یا آب مروارید و آستیگمات و اینا هم اثر داره