توروخدا میشه برام دعا کنید یدونه صلوات برام بفرستید خدا خودش شادم کنه امروز اینقدر گریه کردم و خدا رو صدا زدم و نذر و نیاز کردم دیگه جون ندارم
موهامو نذر کردم ،موهایی ک مثل جونم دوستشون دارم
توروخدا برام دعا کنید
من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️
بخیر و سلامتی الهی ک بی بی بزنی و بیای خوش خبر باشی😍
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز بنظر من مثبته..من خودمم تو این شرایط بودم ..الان میزنی?
میگن صبح باید بزنم
من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️
عزیزم امیدوارم با خبر خوش بیای مطمنم همه چی خوبه بیا بهمون بگو دعات میکنم
حتما میام همینجا بهتون میگم
بزن منم و تو دلی هام برات دعا کردیم بزن خبرشو بده ،ربطی ب صبح نداره من شب میزدم و درست بود
قربونت برم خدا برات حفظ کنه تو دلیتو
حتما میام اینجا بهتون میگم