2777
2789

من تو یه اداره کار میکنم

گاها از سوی برخی شرکت ها نفراتی میان اداره ما

آیا این افراد ارباب رجوع نامیده میشن/؟؟

یا ارباب رجوع فقط به مردم عادی گفته میشه ک ب صورت روزاانه ب ادارات مراجعه میکنند؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخه اینا همکاران ما هستند

برای کار شخصی اومده باشن ارباب رجوع میشه. برا نظارت و بازرسی اومده باشن ارباب رجوع نمیشه. همکار یا مافوق میشه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
برای کار شخصی اومده باشن ارباب رجوع میشه. برا نظارت و بازرسی اومده باشن ارباب رجوع نمیشه. همکار یا م ...

ممنون گلم

بازرس یا ناظر نیستن

ما باهاشون قرارداد داریم و اونا پیمانکار ما هستن

با این اوصاف ارباب رجوع محسوب میشن یا همکار؟؟

ممنون گلمبازرس یا ناظر نیستنما باهاشون قرارداد داریم و اونا پیمانکار ما هستنبا این اوصاف ارباب رجوع ...

خب پس همکار میشن

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
ممنون گلمبازرس یا ناظر نیستنما باهاشون قرارداد داریم و اونا پیمانکار ما هستنبا این اوصاف ارباب رجوع ...

همکار محسوب میشن

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

عزیزم پیمانکار کسی ک میاد با اداره قرارداد می‌بندههمکار نیس من ده ها پیمانکار داشتم

پس همون ارباب رجوعه؟؟

اخه بچه ها میگن ارباب رجوع کسیه ک برا کارهای شخصی مراجعه میکنه و اشخاصی برای کارهای شرکتی مراجعه میکنن همکارن ک ب نظز حرفشون منطقی میاد

پس همون ارباب رجوعه؟؟اخه بچه ها میگن ارباب رجوع کسیه ک برا کارهای شخصی مراجعه میکنه و اشخاصی برای کا ...

ما هیچ وقت پیمانکار رو ب چشم همکار ندیدیم و نشنیدیم 

در حالی ک سالها ارتباط داشتم ،الانم تو اتاق مون هر روز پیمانکار میاد فقط کاراشو انجام میدیم و بهشون رو هم نمیدیم

ما هیچ وقت پیمانکار رو ب چشم همکار ندیدیم و نشنیدیم در حالی ک سالها ارتباط داشتم ،الانم تو اتاق مون ...

نمیدونم والا

حالا بحث رو دادن یا ندادن نیست

مبهمه موضوع

باید دید تعریف دقیق ارباب رجوع چیست