2777
2789

اینجوری ک متوجه شدم انگار خودشم بدش نمیاد اما خب جلو نمیاد

مجرده مطمئنم 

آدم خوب و با شخصیتیه اما نمیدونم چیکارش کنم باهاش آشنا بشم بیشتر بیاد سمتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شغلت چیه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

تو یوتیوب فیلم های اریناز رو ببین

یک ماه و نیم از اینی ک گفتی گذشته و زندگیم متحول شد خیلی تو فکرت بودم میخام ازت تشکر کنم گلم من اگ اون روز این تایپیک بچگونه رو نمیذاشتم و تو این پیج رو معرفی نمی‌کردی معلوم نبود زندگی من الان چطور بود...تو ی موهبت از طرف خدا بودی برام زندگیم دگرگون شد...امیدوارم تو هم لطف خدا شاملت بشه و به آگاهی برسی 

یک ماه و نیم از اینی ک گفتی گذشته و زندگیم متحول شد خیلی تو فکرت بودم میخام ازت تشکر کنم گلم من اگ ا ...

واییییی دورت بگردم من عزیز دل من چقدر خوشحال شدم ک این پیام رو دیدم مهربون چیشد میشه بیشتر بگین؟ 🥺🥺🥺دعا کنین برامممممم🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز