2777
2789

اینجوری ک متوجه شدم انگار خودشم بدش نمیاد اما خب جلو نمیاد

مجرده مطمئنم 

آدم خوب و با شخصیتیه اما نمیدونم چیکارش کنم باهاش آشنا بشم بیشتر بیاد سمتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شغلت چیه

لطفا آقایان نه روی پستام ریپلای کنن و نه در تاپیک‌هام شرکت کنن.   درخواست دوستی نمی‌پذیرم.             ○°●•سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

تو یوتیوب فیلم های اریناز رو ببین

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
تو یوتیوب فیلم های اریناز رو ببین

یک ماه و نیم از اینی ک گفتی گذشته و زندگیم متحول شد خیلی تو فکرت بودم میخام ازت تشکر کنم گلم من اگ اون روز این تایپیک بچگونه رو نمیذاشتم و تو این پیج رو معرفی نمی‌کردی معلوم نبود زندگی من الان چطور بود...تو ی موهبت از طرف خدا بودی برام زندگیم دگرگون شد...امیدوارم تو هم لطف خدا شاملت بشه و به آگاهی برسی 

یک ماه و نیم از اینی ک گفتی گذشته و زندگیم متحول شد خیلی تو فکرت بودم میخام ازت تشکر کنم گلم من اگ ا ...

واییییی دورت بگردم من عزیز دل من چقدر خوشحال شدم ک این پیام رو دیدم مهربون چیشد میشه بیشتر بگین؟ 🥺🥺🥺دعا کنین برامممممم🥲

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤