2777
2789
عنوان

کاربر ماهماریا8888

425 بازدید | 41 پست

خواستم بهت تبریک بگم با وجود سن کمی که داری خیلی شجاعت داری و واقعا مثل یک قهرمان رفتار کردی 

میگن خداوند از خلق هر انسانی یه هدفی داره و هر انسانی یک رسالت و یک ماموریتی به عهده داره و خوشا به سعادتت که وسیله ای شدی تا یه کودک بیگناه و معصوم از دست یه مشت شیاد خلاص شه و تا عمر داره تو رو فراموش نخواهد کرد واقعا بهت تبریک میگم همینطور خوب بمون از شبیه شماها کمه و کمیاب و غبطه خوردم واقعا 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف شد باشه ممنون عزیزم

خواهش میکنم شاید تعلیق شده

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

نمیتونم تگش کنم کسی از شما لطفا تگ میکنه

سلام

بعضی نام های کاربری با یه فونت خاص و کشیده یا عربی هستن.

⬇️⬇️⬇️

برای تگ کردنشون باید اول اسمشون رو کپی کنین:

1️⃣ می تونین جایی که پست یا تاپیک زدن اسمشون رو کپی کنین.

یا

2️⃣ می تونین بزنین روی علامت ذره بین 🔍 بالای صفحه و آن اسم را بنویسین و پیدا کنین و بعد کپی کنین.

🔊 من این جا از مرورگر کروم استفاده کردم و بعد از پیدا کردن اسم روی آن نگه می دارم و بعد روی کپی نوشتار پیوند می زنم.

بعد

⬇️⬇️⬇️

روی @ می زنم بعد می تونین بزنین روی الصاق یا می تونین از کلیپ بورد گوشی تون آن اسم که کپی کردین را انتخاب کنین و بگذارین ⬅️ بعد بزنین روی اسم توی لیست تا آبی بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تگ نمیشه نمیدونم چرا

سلام

بعضی نام های کاربری با یه فونت خاص و کشیده یا عربی هستن.

⬇️⬇️⬇️

برای تگ کردنشون باید اول اسمشون رو کپی کنین:

1️⃣ می تونین جایی که پست یا تاپیک زدن اسمشون رو کپی کنین.

یا

2️⃣ می تونین بزنین روی علامت ذره بین 🔍 بالای صفحه و آن اسم را بنویسین و پیدا کنین و بعد کپی کنین.

🔊 من این جا از مرورگر کروم استفاده کردم و بعد از پیدا کردن اسم روی آن نگه می دارم و بعد روی کپی نوشتار پیوند می زنم.

بعد

⬇️⬇️⬇️

روی @ می زنم بعد می تونین بزنین روی الصاق یا می تونین از کلیپ بورد گوشی تون آن اسم که کپی کردین را انتخاب کنین و بگذارین ⬅️ بعد بزنین روی اسم توی لیست تا آبی بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تگ نمیشه نمیدونم چرا

@ماهـماریا8888  

سلام

دوستان این تاپیک مال چن وق پیشه. نمیدونم چرا بروزرسانی شد 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠