2777
2789

سلام بچه ها 

لطفا بعد از تعریف ماجرا نظراتتونا بنویسید 

تا بخونم

سالها پیش یک خانمی هم سن خودم تقریبا بود که مشکلات زیادی داشت غریب بود و دوتا بچه داشت باشوهر معتادش و یه عالمه مشکل دیگه...

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

خلاصه تشویقش کردم و خانم مغازه زد من همه فنون را یادش دادم واین خانم که هزار تومن نداشت و تو خونه توسط شوهرش مدام اسیر بود و جایی نمرفت یه جورایی رها شده بود کارمیکرد و درآمد خوبی کسب میکردبا منم خوب بود ومرتب مشورت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه چند سالی گذشت و خوب این گاهی به من بی احترامی میکرد و من میزاشتم پای مشکلات زندگیش یا اینکه خوب اعصاب نداره و اینا و درکش میکردم 

از یک طرف همش مینالید از کارش که درآمد نداره و فلان  در حالی که ماهی ۵۰ تومن دست کم کار میکرد و من فکر میکرد خوب اینم دوتا بچه داره و شوهرش پولاش را شاید میگیره 

سلام عزیزم شما به من پیشنهاد کار دادین ولی دیگه جواب ندادین.توروخدا اگه کار خوب و درآمدزایی میکنین منم راهنمایی کنید.خیلی پول لازمیم😭😭😭😭😭

کاربری سال ۹۶ هستم.