2777
2789
عنوان

وای دور و برم پر شده از آدمای بد

104 بازدید | 11 پست

تو محل کار، یه مشت دروغگوی دو روی بدجنس (یعنی دقیقا این 3 صفت)

تو فامیل هم یه خواهر شوهر روانی دارم که با 40 سال سن ، بچه و قهروئه. بخدا مامانش هم امروز جوابی نداشت بده!

لطفا نگید حتما مشکل از خودته. شما که منو نمیشناسید. ولی بخدا من معروفم به صبوری و مهربونی و شخصیتم.

دیدن این چیزا روانم رو تیکه پاره میکنه . نمی دونم چرا نمی تونم بیخیالشون بشم

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توام...تا الان سعی نکردم به کسی آسیب بزنم اما بقیه خیلی سعی دارن آسیب بزنن...خیلی دل نازک شدم و رفتارهای خیلی کوچیک‌دیگران منو اذیت میکنه

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

خدا رو شکر کن که اونجوری نیستی... براشون دعا کنقران بخون آروم بشی

باور کن فقط آرامش میخوام

یعنی یه وقتا با خودم میگم چقدر آدما می تونن خبیس باشن و دنیاشون کوچیک

باور کن فقط آرامش میخوامیعنی یه وقتا با خودم میگم چقدر آدما می تونن خبیس باشن و دنیاشون کوچیک

قران بخونی آروم میشی

کاریش نمیشه کرد... 

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

ازدواج کن شاهزاده

یه نمونه ی این آدم های سیاه قلب تویی. چرا بدون شناخت از کسی به خودت اجازه میدی به روان کسی حمله کنی؟

من 13 ساله ازدواج کردم و همسر خیلی خوبی دارم. تنها امید این روزای زندگی من اونه . و شاهد خوبی هایی که برای همین خواهرشوهر کردم و داره این اداها رو در میاره. محض اطلاعات اینم بگم که همسرم به قدری از رفتار خواهرش با من متعجب و ناراحته که هفته پیش برا خواستگاری همین خواهرش نمی خواست بره و طبق معمول این من بودم که با همه ناراحتیم راضیش کردم بره