2777
2789
عنوان

کارای خونه

7216 بازدید | 54 پست

بچه ها پن ۲۲ سالمه و تقریبا ۳ هفتس عروسی کردم 

از بچگی تو خونه پدرم هیچ کاری نمیکردم همه کارارو مادرم میکرد 

الان تو خونه خودم فقط میتونم آشپزی کنم 

چیکار کنم کلافه شدم همه حای خونه ریخت و پاشه ظرفام میمونه تو سینک تا پر بشه بذارم ظرفشویی از اون در میارم میچینم رو کابینتا حال ندارم بذارم‌سرجاشون خونمو خاک گرفته 

لباسا پخش و پلا که مچاله میکنم تو کمد دیواری 

بچه ها ترو خدا کمکم کنید حالم از وضعیتی که دارم بهم میخوره مثل انگل زندگی میکنم تصمیم میگیرم کار کنم اما نمیتونم حوصلم نمیگیره 

شما چطوری کاراتون رو میکنید؟ چطوری برنامه ریزی میکنید؟ از کجا شرو میکنید به تمیز کاری؟ 

صبا ساعت چند پا میشید؟ چیکار میکنید وقتی خونه رو تمیز میکنید تمیز میمونه؟ من تمیزم میکنم فرداش میترکه باز

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هر چیزی رو اوردی سریع بذار سرجاش همیشه فکر کن میخواد برات مهمون بیاد منتظر مهمون باش

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ظرفاتو  نذار جمع شه    دو نفرین    ماشین نمیخواد که.   خودت بشور   هم سرت گرم میشه  هم کم کم   کار کردنو یاد میگیری.   من که خودم اوایل عروسیم  اتفاقا خییییلی بیشتر از الان  به خونه میرسیدم  ذوق داشتم😂   نگو نمیتونم   تصمیم قاطعانه بگیر   شروع کن.

من با دخترم تقریبا ساعت ۱۰بیدار میشم تا کاراشو میکنم ۱۱از اتاق میام بیرون اول ناهارمو میذارم بعد دخترمو میخوابونم بعدش اول میرم اتاق خواب مرتب میکنم بعدش آشپزخونه درحین غذا پختن ظرفامم میشورم تا ساعت ۱۲نیم باید کارام تموم شه چون دخترم بیدار میشه و دیگه نمیذاره هیچ کار کنم

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.

کم کم یاد می گیری برنامه ریزی داشته باشی برا کارات فقط یه کم باید به خودت تکون بدی دیگه 😁 اصلا هم سخت نیست من نصف روز سرکارم بازم کارای خونه ام رو زمین نمی مونه خدا رو شکر تازه نی نی سایتم میام یعنی اوقات فراغتم دارم 😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی