2777
2789

خب مگه وقتی یه پسر به دختر میگه دوست دارم حتما دختره همون موقع دوسش داره؟ خب شاید طول بکشه 

دو نفر حتما با هم عاشق نمیشن 

حالا برعکسش پیش اومده پسره دنبال بهونه اس که منو ول کنه خب چرا صبر نمیکنه 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️ https://harfeto.timefriend.net/17258373796309

عاشق شدن یه حرفه

خواستن یه حرف دیگست

یه وقتی شما عاشق نیستید ولی میخواید که ادامه بدید

وقتی نمیخواد باهات ادامه بده نمیتونی مجبورش کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشق از اول وجود ندارهبه مرور زمان بین طرفین به وجود میاد

منم همینو میگم چرا پسره فرار میکنه ازم 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️ https://harfeto.timefriend.net/17258373796309
عاشق شدن یه حرفهخواستن یه حرف دیگستیه وقتی شما عاشق نیستید ولی میخواید که ادامه بدیدوقتی نمیخواد باه ...

خب چرا نمیخواد یه دلیلی باید داشته باشه 

خودش میگه معیار های ظاهری منو نداری ولی الکی میگه 

میگن رفتنی میره پسرای الانم که رک میگن رابطه میخوان نیتشون اکثرا اینه

emtehanejabr.blogfa.com خواهر گلی که اینجا فقط از بدی های شوهرت میگی و فکر میکنی یه نفر مثل من که اوقات فراغت اومده توی سایت بهت راه و چاه نشون میده ... اینو بدون که در نهایت تویی و شوهرت و زندگیت ... وقتی اینجا یه تاپیک با عنوان ترحم طلبانه میزنی باور کن نمیتونی توجه و نیازی که داری رو بجای شوهرت از ما دریافت کنی ما نظر میدیم و میریم پی زندگیمون ... تازه اگه انرژی منفی بهت ندیم و پز شوهر خودمون رو ندیم یا نگیم این عتیقه رو از کجا پیدا کردی یا ... این حرف های چرت رو بریز دور ... تو زندگی مشترک همه چیز دو طرفه هست حتما دوست داری همسرت دستت رو ببوسه نه؟ تاحالا دست همسرت رو برای قدردانی بوسیدی؟ حتما دوست داری همسرت سرش توی گوشی و تلویزیون نباشه نه؟ تاحالا فکر کردی چجوری یه دونفرهٔ متفاوت داشته باشین؟ اگه این کارها عادت تو باشه حتما همسرت هم تغییر میکنه ، حتما دوست داری شوهرت تمرکز و وقت بیشتری برای تو بزاره تا خانواده اش نه؟ تاحالا فکر کردی شوهرت از مادر و خواهرش که فقط بهش بها میدن چه حسی میگیره و از تو که همش غر میزنی چه حسی میگیره؟ خیلی جاها حق با ماست اما چون تفاوت های جنسیتی رو نمیدونیم گند میزنیم چون نمیدونیم زن مدیر رابطه هست ... برای اینکه از شوهرت توجه بگیری نباید ازش مستقیم بخوای باید به شوهرت اقتدار بدی ازش کمک بخواه بزار با برآورده کردن خواسته های تو حس کنه تو زندگی یه نفر قهرمانه ، ازش تشکر کن ، بهش احترام بزار و احترام گذاشتن رو تمرین کن اون وقت شوهرت برای حس اقتدار به تو نیاز داره پس بهت توجه میکنه ... اگه شوهرت یه مرد قوی باشه یعنی تو یه تکیه گاه قوی داری اگه میخوای ملکه باشی باید همسرت پادشاه باشه از هر دست بدی از همون دست میگیری ... زمانی که با شوهرت هستی حواست رو از پول از دیگران از هر چیز مزاحمی که انرژی منفی وارد زندگیت میکنه پرت کن ناز زنانه رو با گله و شکایت اشتباه نگیر ... شاد باش ، بخند ، برقص ، مثل رفیق با همسرت بازی کن ، جملات مثبت بنویس بزن روی دیوار اتاق ، از زیبایی خودت تعریف کن تا چشمش رو پر کنی ، آرامشی باش که شوهرت کم داره 💛💛💛💛💛

خب چرا نمیخواد یه دلیلی باید داشته باشه خودش میگه معیار های ظاهری منو نداری ولی الکی میگه

تو آدم حسابش نمیکنی وگزنه اون الکی نمیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو آدم حسابش نمیکنی وگزنه اون الکی نمیگه

چرا الکی میگه دلش میخواد بهونه بیاره 

مگه میشه واسه ظاهر یهو بگی نمیخوام 

میگن رفتنی میره پسرای الانم که رک میگن رابطه میخوان نیتشون اکثرا اینه

حتی صبر نکرد بفهمم چجور آدمیه 

چرا الکی میگه دلش میخواد بهونه بیاره مگه میشه واسه ظاهر یهو بگی نمیخوام

چرا که نه؟

تو از قیافه یکی خوشت نیاد مگه باهاش وارد رابطه میشی؟

چرا که نه؟تو از قیافه یکی خوشت نیاد مگه باهاش وارد رابطه میشی؟

در اون حد که همون اول دیده الان ایراد های عجیب میگیره 

در اون حد که همون اول دیده الان ایراد های عجیب میگیره

خب دلش نمیخواد باهات تو رابطه باشه

اصن گیریم دیوانه‌س

نمیخواد

نمیشه زورش کرد