من بعضی وقتا خیلی غیبت میکنم اما هیچوقت اسم طرف رو نمیارم که کی بوده. فقط حرفاشو میگم و احساس میکنم اینجوری اجر کار خودمو از بین میبرم اگر کمکی کرده باشم بهش. اسم نیاری هم گناهه؟
نه اسم نیاری گناه نیست دیگه چون از شخص خاصی حرف نزدی
من زیاد غیبت نمیکنم همیشه یادمه پشت کسی حرف نزنم این ویژگیمو دوست دارم
حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبهای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻♀️💙✨💨
نه اسم نیاری گناه نیست دیگه چون از شخص خاصی حرف نزدی من زیاد غیبت نمیکنم همیشه یادمه پشت کسی حرف نزن ...
من به یه دختر نیازمندی کمک میکنم همسن خودمه..
ولی بعضی وقتا سر یه چیزایی ازم کمک میخواد که خنده داره و اصلا برای زندگی نیاز نیست. منم بدون اسم اسکیرین میگیرم برای دوستام میفرستم تا گاهی ازشون نظر بپرسم
اسم نیازی چه گناهی هست... بعد یعنی چجوری غیبت میکنی و اسم نمیاری، نمیفهمم یه توضیحی میدی
ببین یه دختر نیازمندی هست که من بهش کمک میکنم. ولی بعضی وقتا سر یه چیزایی ازم کمک میخواد که اصلا واجب نیست برای زندگی و خب منم اسکیرین میگیرم بدون اینکه اسمش معلوم باشه یا کسی بفهمه. برای دوستام میفرستم تا ازشون نظر بپرسم که بدم یا ندم و بعضی وقتاهم چون زورم میگیره میفرستم براشون که بگم وای این چرا اینو از من میخواد. اونا نمیشناسنش اصلا اما خب چون قضاوتش میکنن من عذاب وجذان میگیرم