2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذکر یاودود و الله اکبر زیاد بگو 

سوره واقعه برای رزق و روزی هم خوبه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

منم قهرم و فکر میکنه مقصر منم درحالی که خودش بدترین رفتارارو داشته

آره دقیقا یه ساله بهش میگم بیا بریم مشاوره یه آدم بی طرف نظر بده بگه مقصر کیه بگه ایراد کجاست میگه خودت به روانشناس نیاز داری من نمیام

به قصد طلاق اومدم خونه بابام واقعا خودش نمیخواد درست بشه

........  

آره دقیقا یه ساله بهش میگم بیا بریم مشاوره یه آدم بی طرف نظر بده بگه مقصر کیه بگه ایراد کجاست میگه خ ...

هوووف 

از دس این مردا 

اینقدر مغرورن 

چی بگم خواهر 

همه واقعا درگیر قهر و طلاق و...

اینقدر دیدمم این چند روز موندم والا

وای اسی جون خیلی خوشحال شدم دیدم ازدواج کردی 😍 انشالله خوشبخت باشی عزیزم . بلخره از کدوم دعا جواب گرفتی برا ازدواج ؟ از ازدواجت راضی هستی همسرت معیارهای اخلاقی و ظاهری و مالی که میخواستی رو داره ؟ سنتی بودین یا دوستی ؟

وای اسی جون خیلی خوشحال شدم دیدم ازدواج کردی 😍 انشالله خوشبخت باشی عزیزم . بلخره از کدوم دعا جواب گ ...

ممنون میشم جواب بدی عزیزم 

یادمه یجا گفتی از خوندن چند ایه سوره نور برات خاستگار خوبی اومده بود @lilaac1    

آره دقیقا یه ساله بهش میگم بیا بریم مشاوره یه آدم بی طرف نظر بده بگه مقصر کیه بگه ایراد کجاست میگه خ ...

وای چرا اخه 🥺 توروخدا زود تصمیم نگیرید الکی الکی خرابش نکنید 

سر چی قهر کردید مگه

وای اسی جون خیلی خوشحال شدم دیدم ازدواج کردی 😍 انشالله خوشبخت باشی عزیزم . بلخره از کدوم دعا جواب گ ...

سلام سنتی ازدواج کردم خیلی ناراضیم کاش زبونم لال میشد دعایی نمیکردم چن بار تا مرز طلاق رفتم

عاقل باش دعایی چیزی نکن بشین زندگیتو بکن

........  

ممنون میشم جواب بدی عزیزم یادمه یجا گفتی از خوندن چند ایه سوره نور برات خاستگار خوبی اومده بود @lila ...

آره نور بود بزرگترین حسرت زندگیم اونان کاش اونموقع به یکی از اونا جواب مثبت میدادم

........