2777
2789
عنوان

فرجه امتحانا اومدم خونه درس نخوندم

207 بازدید | 31 پست

یکی دو روز دیگه میخوام برگردم ولی هیچی نخوندم از اول ترم هم هیچی نخوندم درسامم سنگین استرس کل وجودمو گرفته چیکار کنم دارم میمیرم 😭

چه مثِ نازم 🦩

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

داداش منم فقط کتاب اورده دکوری گذاشته🤣

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

عزیزم 😥شهر دور هستی ؟؟ من پونزده ساعت فاصله دارم 💔

نه دوساعت اینا

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
دانشجوام

اووو 

داداش برو بخون 

ما خونمون ترکیبش عالیه 

دهم داریم کنکوری داریم منم 

دانشجو داریم خواهر بزرگه 

هر سه هم امتحان داریم 

خواهر کوچیکم فقط خونده ما دو تا هم هیچی به امید خدا میریم 😂😂

کاربری دست سه نفر هست دوستان 

اووو داداش برو بخون ما خونمون ترکیبش عالیه دهم داریم کنکوری داریم منم دانشجو داریم خواهر بزرگه هر سه ...

وای وای اصلا حال روحیم خوب نبود حوصله نداشتم بخونم

چه مثِ نازم 🦩