2777
2789
عنوان

دیشب دوباره خوابشو دیدم

186 بازدید | 25 پست

پنج ساله با هم در ارتباط نیستیم و سه ساله که اصلا ندیدمش دوست صمیمیم (ده سال با هم دوست صمیمی بودیم) خیلی دلم براش تنگ شده خیلی زیاد خیلی شبا خوابشو میبینم دیشبم بعد چند وقت دوباره خوابشو دیدم کاش میشد ببینمش بعد اون با هیچکس صمیمی نشدم 🥲

چه مثِ نازم 🦩

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم دیشب خاب همکلاسی دوران مدرسمو دیدم

اونم عجب خابی😉

چندین ساله ک هیچ خبری ازش ندارم

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

مغزت میخواد گولت بزنه و دلتنگیت رو برطرف کنه خوابشو میبینی . به نظرم زنگ بزن حالشو بپرس شاید آروم شدی 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

مغزت میخواد گولت بزنه و دلتنگیت رو برطرف کنه خوابشو میبینی . به نظرم زنگ بزن حالشو بپرس شاید آروم شد ...

شمارشو ندارم بعدم خیلی سخته بعد این همه سال با چه رویی زنگ بزنم 😥

چه مثِ نازم 🦩
مغزت میخواد گولت بزنه و دلتنگیت رو برطرف کنه خوابشو میبینی . به نظرم زنگ بزن حالشو بپرس شاید آروم شد ...

تازه تراپیستمم گفته بهش زنگ بزن 

چه مثِ نازم 🦩
دلیل خیلی مسخره از سر بچگی اگه عقل الانمو داشتم نمیذاشتم تموم شه

مثلا چی؟

ببین رفیق صمیمی من یه شب تکست داد بریم سفر گفتم بریم

مامانش اومد در خونمون که اگر میشه نرین منو باباش راضی نیستیم ولی از پسش بر نمیایم تو بگو نمیام و فلان

باز دوستم تکست داد کی بریم منم گفتم حالا خبرت میدم(بخاطر حرف مادرش)یهو ده تا ویس داد دوستمو فحش و بدو بیراه تو کی هستی فکر کردی که میگی خبرت میدمو با خودت فلانو اینا.... من جوابش ندادم بعد ده روزم بهش گفتم مامانت اینارو گفت بعد من من کرد بازم کم نیاورد و دوتا تهمت زد و رفت همین!!!!

بعضی چیزا برگشتشون فایده نداره 

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�