east_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 552 عنوان وقتی بیرون میرین لباساتونو ست میکنین 96 بازدید | 11 پست بیرون لباسای ست میپوشین؟ کلا چجوری ست میکنین مانتو و شلوار هم رنگ یا یک در میان و .....؟چیو و با چی ست میکنین و از نظر خودتون و بقیه هم خوشتیپ هستین؟ ❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌ تلاش میکنم، چون میخوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم. 1403/10/07 | 03:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mina_avina عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 415 ست که نه ولی رنگایی که بهم میان میپوشم مثل قرمز وسرمه ای،هرچیزی که رنگش بهم بیان میپوشم
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 45877 من کلا همه چی رو ست دوست دارم معمولا همخانوادگی مثل هم لباس میپوشیم هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
ارکیده118 عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1480 من استایلام الان که هوا سردهترجیحا یه پالتو فوتر بلنده رنگ مونکروم با شلواربگ و کراپ بافت همرنگشه یا بوت های بلند و لگ و کت به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی. مامان یک سگ
naaaaz2 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 738 اکثرمواقع ست شال و تیشرت ست کاپشن کتونی ست بیشتر داریم نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐
لبخندخدادادی عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 3504 هر رنگی که با هم بیاد رو میپوشم استایل شلوغ نمیزنمترنچ کت با شلوار نیم بگ کت کوتاه با شلوار بگ
east_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 552 نه متاسفانه هیچکدوم از لباسام ب هم نمیخورنننن😂 وای منم اینجوریم😂 کم پیش میاد بتونم درست حسابی ست کنم 😢 ❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌ تلاش میکنم، چون میخوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.
east_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 552 من کلا همه چی رو ست دوست دارم معمولا همخانوادگی مثل هم لباس میپوشیم عزیزم کدوم لباسارو با کدوما ست میکنین؟ مثلا کیف و کفش همرنگ یا چی؟ ❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌ تلاش میکنم، چون میخوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 45877 عزیزم کدوم لباسارو با کدوما ست میکنین؟ مثلا کیف و کفش همرنگ یا چی؟ مثلا سورمه ای بخوام بپوشم کلا همه چیم سورمه ای کلا برای هر رنگ کفشم کیف دارم هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
east_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 552 مثلا سورمه ای بخوام بپوشم کلا همه چیم سورمه ای کلا برای هر رنگ کفشم کیف دارم مرسی گلم❤️ ❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌ تلاش میکنم، چون میخوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.