2777
2789
عنوان

کیا اینجورین پریودی

142 بازدید | 23 پست

الان ۷ روزه  پریودم بابد امروز تموم میشد ولی هنوز خون تیره میاد مثل لکه بینی باید چیکار کنم قطع بشه 🤕🤕🤕

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من همیشه 3 یا 4 روزه

اگرچرخ وجود من از این گردش فروماند، بگرداند مرا آنکس که گردون را بگرداند🪻✨زن طلاییست که عاشق شدنش اجبار است🫀همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است🍀مثل ماه است که در پرده شب الماس است💎همچو خورشید که زیبا شدنش تکرار است🌤منم کوروش پادشاه جهان👑ز شاهی من شادمان مردمان🎊به بابل درامد سپاهی ز من🙌🏻رها کردم این سرزمین را ز مرگ✨به بابل چو وارد شدم بی نبرد⚔️سپاه من ازار مردم نکرد🖐🏻 یارب ز جهان لطف تو کافیست مرا...🫂

اشکال ندارع طبیعیه شاید پریودیت ۸_۹روزس

ن همیشه ۷ روز تموم میشد اصلا روز ۷ هیچی نمیومد نمیدونم از وقتی سزارین شدم پریودیم بهم ریخت 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

سلام قرص اهن بخور شاید کم خونی

سلام عزیز 

اره کم خون که هستم چون بچه رو شیر میدم نمیدونم قرص خوب واسه شیر دهی ضرر نداشته باشه چه مارکی بگیرم ؟

من همیشه 3 یا 4 روزه

اهوم از تو ۳ روز خوبه اینجوریم ولی از من ۵ روزه گاهی اوقات تا ۶ روزم میاد ولی روز ۷ کاملا قطع میشد اینبار اینجوری شد 😐

اهوم از تو ۳ روز خوبه اینجوریم ولی از من ۵ روزه گاهی اوقات تا ۶ روزم میاد ولی روز ۷ کاملا قطع میشد ا ...

شاید بخواطر زایمان و ایناس هورمون هات هنوز منظم نشدن

اگرچرخ وجود من از این گردش فروماند، بگرداند مرا آنکس که گردون را بگرداند🪻✨زن طلاییست که عاشق شدنش اجبار است🫀همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است🍀مثل ماه است که در پرده شب الماس است💎همچو خورشید که زیبا شدنش تکرار است🌤منم کوروش پادشاه جهان👑ز شاهی من شادمان مردمان🎊به بابل درامد سپاهی ز من🙌🏻رها کردم این سرزمین را ز مرگ✨به بابل چو وارد شدم بی نبرد⚔️سپاه من ازار مردم نکرد🖐🏻 یارب ز جهان لطف تو کافیست مرا...🫂

من ده روزه ام😩🤕

واقعا خب دکتر رفتی ی وقت ضرر نداشته باشه 🙄

سلام عزیز اره کم خون که هستم چون بچه رو شیر میدم نمیدونم قرص خوب واسه شیر دهی ضرر نداشته باشه چه مار ...

برو دکتر از همونه  منم چند سال رفتم دکتر سنو ازمایش اخرشم‌ قرص اهن مصرف کردم خوب شدم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

شاید بخواطر زایمان و ایناس هورمون هات هنوز منظم نشدن

الان یکسال و خورده ای نمیدونم شاید 😕

برو دکتر از همونه منم چند سال رفتم دکتر سنو ازمایش اخرشم‌ قرص اهن مصرف کردم خوب شدم

دکتر ی بار رفتم بخاطر نامنظمی پریودیم دارو داد ولی قرص اهن نداد 

مگه قرص اهن بگیرم بخورم تا خوب بشه