2777
2789

داداشم بهش میگم چرا هودیت تو آشپزخونه است میگه به توچه چکار داری

بعد پارتنرم زنگ زده میگه آجیم حالش خیلی بده فردا امتحان داره ببرمش دکتر سرمی امپولی چیزی بزنه از امتحانش جا نمونه خیلی درس خونده حیفه نره

ولی کاش داداش منم اینطوری بود

بخدا از اتاق عمل اومدم بیرون پرستار برام آبمیوه آورد گفت بخور 

داداشم خواست مثلا برام آبمیوه رو باز کنه

همشو خورد بعد خالی دادش دستم گفت نوش جونت خندید و رفت😂🥲

داداشای شما هم لجبازن؟

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش منم همینجوره ولی خار توپای هرکدوممون بره اون یکی میمیره وزنده میشه،داداشا عشقن😍

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
داداش منم همینجوره ولی خار توپای هرکدوممون بره اون یکی میمیره وزنده میشه،داداشا عشقن😍

واقعا🤩

منم داداشم بعضی وقتا مهربون میشه گریه کنم میاد پیشم میشینه

ولی لجبازه در حالت عادی با هم نمیسازیم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

واقعا🤩منم داداشم بعضی وقتا مهربون میشه گریه کنم میاد پیشم میشینهولی لجبازه در حالت عادی با هم نمیسا ...

ماهم مثل شما،حتی الانکه ازدواج کردم،یه روز اینقدر همو زدیم که از خستگی افتادیم یه طرف خونه تا دقیق یادم نیست کی بود اومد دخالت کنه چنان دعواش کردیم طرف گفت سگ وگربه هستید نمیشه دخالت کردبینتون😂😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍