2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیده بخدانمیده

مهریه تو بذار اجرا 

به زندگیم خوش اومدی عمر مامان 🥺💖از حالا تا اخر عمرم من یه رفیق بدنیا آوردم برای خودم. خدا توروخدا واسه من حفظ کنه عزیزدل مامان 🫀 ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۷/۱۰ دقیقه شب قشنگترین اتفاق زندگیم رقم خورد و دخترم بدنیا اومد ❤❤

به نام خدا. باسلام. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . اینم دعا :)

بابا دعا چیه از این کارا نکنید بنظرم احتمالا دامن گیر باشه

باتشکر.

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

به نام خدا. باسلام. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . اینم دعا :)بابا دعا چیه از این کارا نک ...

خخ.ی پسر ۱۸ کم داشتیم ارشادمون کنه ک بحمدالله اوکیدشد

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
ببین دعای و طلسم جدایی بین دونفر که حلالن به هم خیلی بده دامن خودتو بدجور میگیره اصلا نکن از اینکارا

عزیزم شما کسی نمیشناسی بتونه باطل کنه؟😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین