2777
2789
عنوان

بدی های گوشی ایفون میگین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3940 بازدید | 121 پست
کی نارحت میشه؟ 😂 خب بشه. مگه مدیرعامل سامسونگه؟

نمیدونم الان چند صفحات داره با من بحث میکنه😐😐😐😐

در آخرم گفت آرزوی گوشی بیست تومنی داری و رفت🤣🤣🤣🤣🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نسخه وب هر برنامه ای که مورد نیازم باشه دارماسنپهمراه بانک

حقیقتا من نمیدونم دقیقا چ برنامه هایی نصب نمیشن و باید برا کدوم برنامه ها هزینه کرد

ولی دختر عموم گوشیش ۱۲هستش برا نصب همراه بانکش فک کنم۷دلار پرداخت کرد

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
آیفون همه جای دنیا جزو گوشی های عالی هستفقط تو و ایران و اونایی که ندارن ازش راضی نیستن😁

کشورای دیگا تحریم نیستن مثه ما بدبختا. الان شما کارهای بانکی ر  با گوشی ایفون میکنی؟ یا ایتا و شاد... راحت وصل میشی برای گروه مدرسه بچه هاتون

حقیقتا من نمیدونم دقیقا چ برنامه هایی نصب نمیشن و باید برا کدوم برنامه ها هزینه کردولی دختر عموم گوش ...

نه عزیزم من رفتم بانک خیلی راحت برام ملت بانک نصب کرد و کلا این چیزا عصای دستمه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
کشورای دیگا تحریم نیستن مثه ما بدبختا. الان شما کارهای بانکی ر با گوشی ایفون میکنی؟ یا ایتا و شاد.. ...

بله من کارهای بانکی هم اتفاقا زیاد دارم و کلا ملت بانک عصای دستمه برای اینکه چک و قسط جا به جا میکنم

حقیقتا من نمیدونم دقیقا چ برنامه هایی نصب نمیشن و باید برا کدوم برنامه ها هزینه کردولی دختر عموم گوش ...

ببین کلا اشتباهه که پول بدی واسه برنامه ایفون. کلی برنامه مجانی که تو اپ استور هست برنامه های ایرانی هم نسخه وب داره. من یه مدت اشتراک سیب اپ میخریدم ولی دیدم اصلا به درد نمی خوره

بین آیفون و سامسونگ کسانی میتونن نظر بدن که هر دو گوشی رو استفاده کرده باشن

اینجور که من اطرافم دیدم طبق کسانی که هر دو گوشی رو‌ داشتن 

الان آیفون نسبت به سامسونگ ترجیح میدن

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

۲۴ اولترا بگیر

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید