2777
2789
عنوان

بدی های گوشی ایفون میگین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3940 بازدید | 121 پست
سامسونگ چجوری افت پایین داره؟ سامسونگ چینی داشتی؟مطمعنی گوشی فیک نخریدی؟چجوری بعد از سه سال دوربین م ...

عزیزم دوست من سامسونگ ۲۳ داره ولی با گوشی من عکس میگیره

اتفاقا از گوشی هامون به شدت راضی هستیم

باگ؟مگه سامسونگه😁

به هیچ عنوان حاضر نیستم سامسونگ دستم بگیرم

افت کیفیت دوربین یکی از بدی های سامسونگه که همه جا در موردش گفتن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گفتم سرمایه گذاری؟اینکه شما گوشیو فقط از جعبه در بیاری قیمتش نصف بشه براتون عادیه؟

حقارت وجودتو گرفته

۸۰ میلیون ۹۰ جمعیت ایرانی تفکر شما رو داشتن باید میرفتن میمردن چون دست اکثریت سامسونگه و چه تولید محتواهایی باهاش نمیشه

مهم کیفیته نه قیمت

پز ایفون ۱۳ قدیمیتو نده عزیز

برو ارتقا بده به آیفون ۱۶ بلکه ۱۷

غصه نخور درست میشه.
من گفتم سرمایه گذاری؟اینکه شما گوشیو فقط از جعبه در بیاری قیمتش نصف بشه براتون عادیه؟

وقتی ادم به قصد سرمایه‌گذاری گوشی بخره، افت کردن/نکردن قیمتش براش مهم میشه

وگرنه مثلا من یه گوشی گرفتم فلان تومن، میخوام ۴ سال استفاده کنم، بعد ۴ سال چه فرقی داره چند بفروشمش این اختلاف قیمت توی قیمت گوشی جدید به چشم نمیاد 

و سامسونگ از جعبه دربیاد نصف نمیشه قیمتش، دیدم مثلا گوشی نو ۷۰ تومنه، دست دو ۴۰،۵۰ زدن 

بستگی داره چقدر کار کرده/اسیب دیده یا نه

ای وای حالا ایفون ۲۸ تومنی شد دست دوم:))) شما درست میگی

بله شما ظاهرا اطلاعات در مورد گوشی آیفون پایینه

چون آیفون یازده اصلا تولید نمیشه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
عزیزم دوست من سامسونگ ۲۳ داره ولی با گوشی من عکس میگیرهاتفاقا از گوشی هامون به شدت راضی هستیمباگ؟مگه ...

سامسونگ ۲۳ هم مگه داریم؟

منظورت s23 ؟😂 دوستت اگه  ۲۳ اولترا داره دوربینش بی‌نظیره

غصه نخور درست میشه.
وقتی ادم به قصد سرمایه‌گذاری گوشی بخره، افت کردن/نکردن قیمتش براش مهم میشهوگرنه مثلا من یه گوشی گرفت ...

کسی که آیفون باز باشه هرساله عوض میکنه پس براش مهمه افت قیمت شدیدی نداشته باشه 

عزیزم دوست من سامسونگ ۲۳ داره ولی با گوشی من عکس میگیرهاتفاقا از گوشی هامون به شدت راضی هستیمباگ؟مگه ...

افت دوربین دیگه چه حرفیه ! چرا دوربین ما افت نداره و با هر آپدیت باکیفیت تر هم میشه 

ایفون یه ساله دووم نمیاره از داغی و هلث باتری کم

چه افتخاری میکنی به برند خارجی که لوکسه برات:)

غصه نخور درست میشه.
سامسونگ ۲۳ هم مگه داریم؟منظورت s23 ؟😂 دوستت اگه ۲۳ اولترا داره دوربینش بی‌نظیره

ببخشید من اصلا اسم گوشی های سامسونگ هم نمیدونم 🤣

در برابر سیزده افتضاحه 

رنگش افتضاحه و طبیعی نیست

کسی که آیفون باز باشه هرساله عوض میکنه پس براش مهمه افت قیمت شدیدی نداشته باشه

هرسال گوشی عوض میکنه تو ایران؟؟ حتما نزول خواری چیزیه طرف 

تا این حد خودنمایی برای ایرانی جماعت نیست 

ملت ما تو خرید گوشت و مرغ موندن ایشون میگه هرسال ایفون عوض میکنن وقتی پولدارین از لوکس بودن برند صحبت نکنید و دوربین بهترین برندی مثل سامسونگ رو بی کیفیت جلوه ندین👌🏻

غصه نخور درست میشه.
افت دوربین دیگه چه حرفیه ! چرا دوربین ما افت نداره و با هر آپدیت باکیفیت تر هم میشه ایفون یه ساله دو ...

بله چون صفحه نمایش عالی

کیفیت دوربین فوق العاده

خشگل و خوشدست

برند مطرح و عالی

این حرفو جای دیگه نزن که آیفون یه سال دوام داره چون بهت میخندن🤣🤣🤣🤣

ما چندین ساله داریم مثل روز اولشه

دقیقا روز اول

هرسال گوشی عوض میکنه تو ایران؟؟ حتما نزول خواری چیزیه طرف تا این حد خودنمایی برای ایرانی جماعت نیست ...

بله اطرافیان ما هرساله گوشی عوض میکنن 

عزیز من سامسونگ دیگه کاملا واضحه که چجوریه نیاز نیست من بگم

ببخشید من اصلا اسم گوشی های سامسونگ هم نمیدونم 🤣در برابر سیزده افتضاحه رنگش افتضاحه و طبیعی نیست

😂۱۳ که خیلی امتیار پایینی داره مگه ندیده ایم؟ ۱۳ و حتی ۱۴ تو دستم بوده و خیلی سخت افزاری باگ داری داشت

غصه نخور درست میشه.