تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من نسخه وب هر برنامه ای که مورد نیازم باشه دارماسنپهمراه بانک
حقیقتا من نمیدونم دقیقا چ برنامه هایی نصب نمیشن و باید برا کدوم برنامه ها هزینه کرد
ولی دختر عموم گوشیش ۱۲هستش برا نصب همراه بانکش فک کنم۷دلار پرداخت کرد
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
حقیقتا من نمیدونم دقیقا چ برنامه هایی نصب نمیشن و باید برا کدوم برنامه ها هزینه کردولی دختر عموم گوش ...
نه عزیزم من رفتم بانک خیلی راحت برام ملت بانک نصب کرد و کلا این چیزا عصای دستمه
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
کشورای دیگا تحریم نیستن مثه ما بدبختا. الان شما کارهای بانکی ر با گوشی ایفون میکنی؟ یا ایتا و شاد.. ...
بله من کارهای بانکی هم اتفاقا زیاد دارم و کلا ملت بانک عصای دستمه برای اینکه چک و قسط جا به جا میکنم
حقیقتا من نمیدونم دقیقا چ برنامه هایی نصب نمیشن و باید برا کدوم برنامه ها هزینه کردولی دختر عموم گوش ...
ببین کلا اشتباهه که پول بدی واسه برنامه ایفون. کلی برنامه مجانی که تو اپ استور هست برنامه های ایرانی هم نسخه وب داره. من یه مدت اشتراک سیب اپ میخریدم ولی دیدم اصلا به درد نمی خوره
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید