2777
2789
عنوان

بدی های گوشی ایفون میگین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3940 بازدید | 121 پست
۱۳ هم همینطور اما در بازار هستناگه بازار برید البته

فقط خط تولید سیزده نرمال فعاله

و اینکه ممکنه ریپک هم باشن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بله اطرافیان ما هرساله گوشی عوض میکنن عزیز من سامسونگ دیگه کاملا واضحه که چجوریه نیاز نیست من بگم

اره از ده سال پیش کمر بستین به خرید ایفون

هیج گوشی دست نگرفتین

خدا میدونه چه سامسونگ اشغالی رو دادن دستتون انقدر حالتون بده

غصه نخور درست میشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره از ده سال پیش کمر بستین به خرید ایفونهیج گوشی دست نگرفتینخدا میدونه چه سامسونگ اشغالی رو دادن دس ...

خودم ندارم ولی اونهایی که اطرافم دارن به شدت ناراضی هستن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خوشبحالتمعلومه اولین بارته

خیلی خیلی خنده داری🤣🤣🤣شوهر من در ماه به اندازه چند تا آیفون درآمد داره قابل توجه شما

اگر شما به این عکس که با S25 اولترا گرفته‌شده میگین بی کیفیت پس تجمل گرایی و برتر بیتی جلو چشاتونو ...

کاملا معمولیه

مگه اس ۲۵ هم داریم؟

چقدر این حرف سطح پایینه دیگه نزن

حرف سطح پایینی اول شما زدی فکر میکنی مردم آرزوی گوشی صد تومنی دارن و کسی نداره و فقط شما داری

دیگه ندانسته حرف نزن عزیزم

براشون سامسونگ های گرون قسمت بگیریناگر شوهرتون درآمد صد تا ایفون در میاره

شما ظاهرا حالت خوب نیست اصلا😁

حرف سطح پایینی اول شما زدی فکر میکنی مردم آرزوی گوشی صد تومنی دارن و کسی نداره و فقط شما داریدیگه ند ...

شما نشستی میگی سامسونگ افت دوربین داره و به عکس من میگی کاملا معمولی‌

عجیب غریبی

غصه نخور درست میشه.
شما نشستی میگی سامسونگ افت دوربین داره و به عکس من میگی کاملا معمولی‌عجیب غریبی

توقع داری بگم واووووو چه خفنه🤣🤣🤣

خب عزیز من معمولیه دیگه عکسِ

قبل این‌گوشی چی داشتی که به نظرت این کیفیت نهایت خفن بودنه؟🤣🤣🤣🤣🤣

آیفون همه جای دنیا جزو گوشی های عالی هستفقط تو و ایران و اونایی که ندارن ازش راضی نیستن😁

چون تو ایران بعضی از برنامه های اجرا نمیشن و فیلترن یعنی کارایی ندارن کلا