تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
۱۳ هم همینطور اما در بازار هستناگه بازار برید البته
فقط خط تولید سیزده نرمال فعاله
و اینکه ممکنه ریپک هم باشن
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اره از ده سال پیش کمر بستین به خرید ایفونهیج گوشی دست نگرفتینخدا میدونه چه سامسونگ اشغالی رو دادن دس ...
خودم ندارم ولی اونهایی که اطرافم دارن به شدت ناراضی هستن
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خیلی خیلی خنده داری🤣🤣🤣شوهر من در ماه به اندازه چند تا آیفون درآمد داره قابل توجه شما
اگر شما به این عکس که با S25 اولترا گرفتهشده میگین بی کیفیت پس تجمل گرایی و برتر بیتی جلو چشاتونو ...
کاملا معمولیه
مگه اس ۲۵ هم داریم؟
حرف سطح پایینی اول شما زدی فکر میکنی مردم آرزوی گوشی صد تومنی دارن و کسی نداره و فقط شما داری
دیگه ندانسته حرف نزن عزیزم
براشون سامسونگ های گرون قسمت بگیریناگر شوهرتون درآمد صد تا ایفون در میاره
شما ظاهرا حالت خوب نیست اصلا😁
شما نشستی میگی سامسونگ افت دوربین داره و به عکس من میگی کاملا معمولیعجیب غریبی
توقع داری بگم واووووو چه خفنه🤣🤣🤣
خب عزیز من معمولیه دیگه عکسِ
قبل اینگوشی چی داشتی که به نظرت این کیفیت نهایت خفن بودنه؟🤣🤣🤣🤣🤣