2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

م. ازم خوشش میاد بهم پیشنهاد آشنایی و ازدواج میده؟

غیر مستقیم میگه

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
یعنی امکان داره در آینده بهم پیشنهاد بده؟

نه روشو نداره

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
شغلم در اینده پزشکه؟

اگه رویه درس خوندنت جدی تر بشه اره

با این رویه که داری خیر

زمان ازدواجم؟ظاهرش؟منو دوس خواهد داشت؟

تا دو سال اینده

قد متوسط /تقریبا خوش هیکل/دوستت داره 🥰

نه روشو نداره

نورسیده میگم که گفتی میاد خواستگاری 

یعنی جدی جدی اخرش با این ازدواج میکنم؟

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》يا رَبِّ اِنَّ لَنا فيكَ اَمَلاً طَويلاً كَثيراً 🌱🥲 کاربری دست دونفره❤️

اگه رویه درس خوندنت جدی تر بشه ارهبا این رویه که داری خیر

نوسانی خوندم تا الان ولی کمو بیش خوندم جدی تر ادامه بدم و روزی 12 ساعتو ادامه بدم حفظ کنم 

قبول میشم؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
یعنی یه شهر دیگه؟ اگه اره کجا رو حس میکنی؟ و ب جز فیزیو چی حس میکنی براش؟

شاید علوم ازمایشگاهی/ طرفهای کرمان یا کرمانشاه

نوسانی خوندم تا الان ولی کمو بیش خوندم جدی تر ادامه بدم و روزی 12 ساعتو ادامه بدم حفظ کنم قبول میشم؟

اره . فضی مجازیو رو حذف کن فقط یک روز و نیم ساعت در هفته کلا بیا. گوشیتو بده مامانت دور باشی ازش

اره میاد.باید صبر کنی.. به زودی خبرهای خوبی میشنوی

نورسیده لطفاااا این سوالمم بگو خواهش میکنم ،

یعنی رضا میاد و خواستگاری و من با این ازدواج میکنم؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》يا رَبِّ اِنَّ لَنا فيكَ اَمَلاً طَويلاً كَثيراً 🌱🥲 کاربری دست دونفره❤️