2777
2789
عنوان

بچم شیرمو نمیخوره کمک توروخدا

99 بازدید | 25 پست

سلام دوستان پسره من ۴ ماهشه یک ماهه اولو شیره خودمو بهش دادم ولی کم کم بی قرار شد و کم میخابید بردم دکتر گفت سیر نمیشه بهش شیر خشک بده کمکی اطرافیان مث مامانم جاریمم گفتن بده منم کمکی روزی ۲ الی ۳ بار بهش میدادم ولی دیگ مث قبل سینمو خیلی سخت گرفت منم به هر روشی بود گولش میزدم میدادمش میخورد ولی الان حدود دو هفتس ک دیگ تو بیداری شیر مو نمیخوره منم فقط گاهیی که خوابه بهش میدم و بگم که بچه اولمه الان خیلی عذاب وجدان دارم ک شیر خودمو دیگ نمیخوره و اطرافیانم مدام سرزنشم میکنن کلا حالم خیلی بده ب نظرتون شیر خشکو قطع کنم ؟ میشع راهنماییم کنید تجربه ندارم واقعا

شیرخودت روبدوش بریزداخل شیشه بعدم گشنه نگهش دارتاسینت روبذاری دهنش بگیره یه کم اب قند بمال رونوک سینت

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه

جاری من تیرویید داشت میگفت بچه نمیخوره بدمزه انگاربراش 

شما مشکل خاصی نداری ....غذاهای خوب میخوری؟؟؟؟

شیر خشک بدی فکر کنم اصلا نخوره شیر مادر رو

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جاری من تیرویید داشت میگفت بچه نمیخوره بدمزه انگاربراش شما مشکل خاصی نداری ....غذاهای خوب میخوری؟؟؟؟ ...

یعنی قرص تیرویید میخورد؟

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه

منم دخترم دقیقا همینجور بود که گفتید ولی واقعا راه حلی نبود و گرسنه میموندو به ناچار شیر خشکی شد نمی‌دونم چرا ولی از بعد ازواکسن چهارماهگی دیگه نخورد شما هم اگر واقعا نمیخوره به خودت و بچه سخت نگیر  گناه داره و بیخیال حرف اطرافیان بشو

شیرخودت روبدوش بریزداخل شیشه بعدم گشنه نگهش دارتاسینت روبذاری دهنش بگیره یه کم اب قند بمال رونوک سین ...

همین کارو میکنم از وقتیم که سینمو درست نمیخوره شیرمم کم شده اخه با قاشق بهش میدم 

منم دخترم دقیقا همینجور بود که گفتید ولی واقعا راه حلی نبود و گرسنه میموندو به ناچار شیر خشکی شد نمی ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم نوبت دکتر گرفتم دوشنبه ببرم ببینم چی میگه دکترش

جاری من تیرویید داشت میگفت بچه نمیخوره بدمزه انگاربراش شما مشکل خاصی نداری ....غذاهای خوب میخوری؟؟؟؟ ...

نه مشکل خاصی ندارم خودمم لاغرم کم خوراکم هستم ولی دیگ مجبوری به خاطر شیرم میخورم 

هیشکی نیست واقعا؟؟؟؟؟

ممکمه یه دوره کوتاه باشه .بچه من به مدت تو ببداری اصلا عوق میزد ولی بهش شیر خشک‌نمیدادم چون میدونستم سینه مو‌ ول میکنه.میذاشتم تو خواب بخوره. ببین توی تغذیه خودت احیاناً ماده غذایی نمی‌خوری که شیرت بد بو شده باشه یا پوست بدنت بد بو شده باشه ممکنه ها احتمال میدم

همین کارو میکنم از وقتیم که سینمو درست نمیخوره شیرمم کم شده اخه با قاشق بهش میدم

ببین ممکنه گوشش عفونت کرده باشه یا سق بچه افتاده باشه بایذچد اروم بادوتاانگشتت سق بچه رویه فشار اروم بدی سمت بالا

خوب تجربه نداشتم نمیدونستم اگ شیشه بهش بدم دیگ شیر خودمو نمیخوره اخه بعضیام گفتن نوازدشون دو تارو میخوره 

نه مشکل خاصی ندارم خودمم لاغرم کم خوراکم هستم ولی دیگ مجبوری به خاطر شیرم میخورم

بچه همون اول آغوز که توشیر مادر هست رو خورده دیگه نگران نشو 

همون شیر خشک بده 

خوب تجربه نداشتم نمیدونستم اگ شیشه بهش بدم دیگ شیر خودمو نمیخوره اخه بعضیام گفتن نوازدشون دو تارو می ...

بچه جاری من کلا شیر خشک خورد مشکلی نداره