2777
2789

بچه ها من یه کلاسی رفتم مرتبط با رشته م، ۵ جلسه بود. 

استادم دید من مسئولیت پذیرم و نسبت به بقیه انگار مظلوم ترم بهم گفت رزومه بفرست برام بیا پیش خودم.

منم صفر کیلومتر صفر کیلومترم، در رابطه با رشته م اصلا سابقه کار ندارم، گفت اشکال نداره ، صحبت میکنم میگم صفر کیلومتره، به عنوان کارآموز بیای، اما حقوقت زیاد نیست ولی بیمه ت رد میشه. 

بعد جلسه بعدش گفت بخش ما گفتن بعد عید نیرو میگیریم‌

اما بخش دیگه دارم صحبت میکنم بری اونجا، مدیرش دوستمه، بهت یاد میدن همه چیز رو.

گفت فعلا منتظر جوابم.

بعد دو سه روز زنگ زد گفت من خیلی صحبت کردم اما میگن چون صفر کیلومتره و اینها، یکی دوماه بدون حقوق و بیمه باشه. 

حالا نمیدونم چیکار کنم یه جای دیگه سه ماه کار کردم البته مرتبط با رشته م نبود زیاد، اینقدر جوش سمی بود استعفا دادم.

استادم میگفت جو شرکتمون عالیه، خود شرکت هم level ش بالاست.

نمیدونم چیکار کنم

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

اینم بگم ترجیحم اینه تو خونه یکم رزومه م رو درست کنم با وقت آزاد خودم، تا عید بگردم دنبال کار یا به خود استادم بگم.

سختمه دوماه تمام وقت بین نیم تا یه ساعت هم مسیر و برم و بیام بدون حقوق و بیمه😑

البته این بخشی که استادم گفته خیلی آینده داره و یکی از بحثای مهم مهندسی پتروشیمی و نفت و گاز هست

دوراهی سختیه...

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

اکثرا وقتی این کارو میکنن می‌خوان سو استفاده کنن 

برو ولی حواست جمع باشه گرگ باش نه بزار ازت سواستفاده کنن نه چیزی 

یه ماهم که موندی رو دروایسی نکن بگو بیمه و حقوق میخوام ندادن بیا بیرون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باشم با کله میرم 

اصلا این فرصت رو از دست نده

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

یکی دوماه رو  تازه پول میگیرن  یادمیدن . شما اگه اینجا اینده داره وبعداسخت میتونی کارپیدا کنی همین جا استارت بزن .خوب میخوان اموزش بدن شما هم کاریاد میگیری اگر تخصصیه

لایک نکنید .توروخدا 
اکثرا وقتی این کارو میکنن می‌خوان سو استفاده کنن برو ولی حواست جمع باشه گرگ باش نه بزار ازت سواستفاد ...

آخه یه خانم هم به من گفته بیا تومجموعه من کار کن کارهم بهت اموزش میدم بنظرتون چکار کنم .من بخاطر یه مسعله چند بار به اون جامراجعه کردم ایشون خوشسون اومد

لایک نکنید .توروخدا 
یکی دوماه رو تازه پول میگیرن یادمیدن . شما اگه اینجا اینده داره وبعداسخت میتونی کارپیدا کنی همین ج ...

میدونی بهم گفت اگه اوکی هستی شنبه بیا برای مصاحبه

من فعلا تو خستگی کار قبلیم موندم.

خیلی اذیت شدم.

الان میخواستم یه ماهی استراحت کنم.

بعد شرکت از خونه مون دوره

ترافیک کم نیم‌ساعت و ترافیک بالا یک ساعت فاصله ست.

یکم سختمههه

میخوام بهش بگم فعلا نمیتونم اما امکانش هست بعدا مزاحمتون بشم؟

به نظرت این خوبه بگم؟

میدونی بهم گفت اگه اوکی هستی شنبه بیا برای مصاحبهمن فعلا تو خستگی کار قبلیم موندم.خیلی اذیت شدم.الان ...

خب اگه سریع خواستن یکیو جایگیزینت کنن چی ؟

لایک نکنید .توروخدا 
خب اگه سریع خواستن یکیو جایگیزینت کنن چی ؟

نمیدونم، خیلی خسته م🥲🥲🥲