خانوما الان یک هفته آیی میشه صدای گربه از اطراف خونمون میاد فقط میو میو میکنه معلومه کوچیکه
هر چقدر بگید گشتم نیست فقط صداش میاد
چیکار کنم همه جارو گشتم دیگه کلافم براش تو این سرما میگم جایی گیر نکرده باشه
همین الآنم صداش میاد ولی نیستش
من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ای وای من این اتفاق برای ما پیش اومده بود گیر کرده بود بین دو تا دیوار باریک داشت جون میداد تروخدا ب ...
بخدا گشتم حتی سنگهای اطرافم برداشتم زیرشونو چک کردم نیست
من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️
من هر بار میرم دنبال گربه ها که بهشون غذا بدم و میبینم هیچ گربه ای نیست تو دلم دعا میکنم که خدایا هر چی گربه ی گرسنه هست بیار سر راهم و خدا میاره تو هم دعا بکن ذکر بگو که این پیدا بشه
حتما گیر کرده تو شوفاژ خونه رو بگرد 😩یا زیر زمین یا سوراخ های حیاط و خیابون
هر جارو بگی گشتم نیست از صدای کوچولوش دلم ریش میشه ولی نیستش
خونمون ویلایی کنارش هنوز نساختند زمین خالیه ولی سنگ هست همه جارو گشتم
همین الان هم صداش میاد بخدا نیست