2777
2789
عنوان

درد و دل دارم کنارم باشید لطفا

73 بازدید | 12 پست

من بچه طلاقم ۲۱ سالمه زن بابا دارم که این زن در واقع هوو مادرم بود من ۱۲ سال تحمل کردم قیافه و وجود این زن بیشرم و حیا بیشخصیت گدا رو تحمل کردم حالا ها به جایی رسیده که من تو صورتش اصلا به وجودش اهمیت نمیدم حتی نگاه نمی‌کنم بهش که ی وقت عصبی و ناراحت نشم سلام نمیکنم اما اون زن میخواد فراریم بده تازه ۳ تا بچه کوچیک زیر ۸ سال داره که دخترش به شدت وحشی بی ادب هستش دید من خستم کاریش ندارم لباسمو عوض کردم که بگیرم تو اتاق خودم کپه مرگم رو بزارم از دانشگاه اومدم کلا ۳ ساعت خوابیده بودم میدید من در اتاق رو گرفتم که نیاد تو آقا حریم شخصیم اتاقم دوست ندارم حتی پدرم چی بره توش چه برسه به بچه های اون که شیطون هستن دوسشون دارن نمیگم ندارم عاشقشونم اما خودمو کشیدم کنار آدم عصبی هستم اما حتی بابام که میاد حرف میزنه از زنش تنها واکنش من ی چیزه نمیدونم والا حتی نظر نمیدم دخالت نمیکنم چیزی بهم بگه زنه تحمل نمیکنم اما چیزی نمیگم که به خاطر پدرم آرامش بیاد تو خونه تازه نیم ساعت تمام پشت درد بودم که دختره نیاد تو ایستاده پیشش دقیقا کنار دخترش بهش چیزی نمیگه منم عصبی شدم دیگه در و وا کردم و دختره که تکیه داده بود به درد خورد به در و فرار کرد منم فقط دویدم دنبالش برگشته بهم میگه وحشی چته باز اولش فقط نگاش کردم و رومو گرفتم ی وقت جواب ندم اما باز گفت تو دنبال بهونه ای ها تو خواهرشونی و فلان و بهمان بهش گفتن آقا جلوشون رو بگیر دیدی من نیم ساعت پشت درم آقا اتاقه منه نن حتی نزدیک در اتاق خونه که هیچ نزدیک پله هاشون هم نمیشم با این که اون خونه من بود و منو انداخت ازش بیرون باز میگم سکوت فقط دعوا لفظی شد و گفت اره مشخصه تو خواهرشون نیستی و فلان همه چی شد تقصیر من خسته شدم آقا خسته بازم میگم به خاطر بابات اما زنه دخالت میکنه برام دنبال خاستگار میگرده بچه هاش میان تو اتاقم وسایلم رو میبرن میرن بعد میگه اره پسرم برد همین نه واکنشی نه چیزی دیگه خسته شدم چندبار اقدام کردم برا مردن اما توکل کردم باز به پروردگارم اما انگار دستم رو نمیگیره 

یا ازدواج یا اشتغال والی بهترین سال های عمرت هدر میره و با ضعف اعصاب و روان درهم شکسته بقبه راه رو باید بری 

استقلال به غیراین دوصورت فکر نکنم برای شما امکانش باشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلا برا همه آدمای دنیا فقط همین ۲ صورته

نه دیگه بقیه جاهای دنیا کمک هرینه های دولتی و شرایط عرفی و اقتصادی اجازه استقلال افراد بعد هجده سال رو خیلی راحت تر  میده اینجا همه چی پیچیده تره 

فعلا من تو ایرانم و نمیتونم به بقیه جاهای دنیا فکر کنم

دقیقا برای همین میگم 

هرروز باهاش درگیر بشی بیفایدست 

اوناهم بچه هسن هم خب خواهربرادرت هستن هرچندناتنی بایدمامانشون درست تربیتشون کنه اما فقط مقاوم باش درس خوب بخون خانم دکتدمعلم مهندس ووووو بشوانشاالاه بعدهمشون میان نازتومیکشن

اوناهم بچه هسن هم خب خواهربرادرت هستن هرچندناتنی بایدمامانشون درست تربیتشون کنه اما فقط مقاوم باش در ...

عزیزم من ۲۱ سالمه با این چیزا دیگه‌نمیتونم دلخوش کنم این قضیه ماله ی سال دو سال نیست هر بار ی کاری میکنه اوندفعه تو خونه تنها بودم اون طبقه بالا پدرم ی شهر دیگه بود زنگ زده بابام که دخترت ی نفر رو آورده خونه با اینکه خودش چندین بار اومد تو خونه دور و زد و رفت جز اینکه بخواد آزارم بده من از این مسائل دارم من مگه بچم که خودمو دلخوش کنم به آینده که اره مهندس میشم فلان درس بخونم و پیشرفت کنم چه پیشرفتی 

اوناهم بچه هسن هم خب خواهربرادرت هستن هرچندناتنی بایدمامانشون درست تربیتشون کنه اما فقط مقاوم باش در ...

۱۳ سالم بود تازه اومده بود بهم گفت اگر بخوای برات دوست پسر گیر میارم از شهرک خیلیا رو میشناسم بعد میگین به آینده فکر کن من الان بدبختم 

بخدامیشه شماالان دلت پره ناراحتی اذیت شدی اون روح لطیف خانم بودنت صدمه دیده  ی کم محکم باش فقط تمرکزت رو درس خوندن وموفقیت توایندت باشه بعدمیبینی ارزششاداشت وقتی تواینده موفق شدی وبه خواسته هات رسیدی